You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 9- 15 април

Седмичен хороскоп 9- 15 април

Седмичен хороскоп  9- 15 април
Седмичен хороскоп 9- 15 април

Овен

Работа: С работните задължения се справяте добре, но не очаквайте всичко да продължи по мед и масло. Въоръжете се с търпение и дайте най-доброто от себе си, за да постигнете желания успех.

Любов: Дава ви се повече време с приятели и близки тази седмица. Насладете се на компанията им и на отношенията с партньора. Хармонията няма да продължи дълго.

Здраве: Отлично

Телец

Работа: Безработните телци могат да бъдат спокойни — до дни ще си намерите нова работа. Ангажираните представители на зодиака може да се окажат затрупани от работа. Не се колебайте да поискате помощ от приятели.

Любов: В личен план се очертава хармонична седмица. Партньорът ви обожава, семейството също. Насладете се на романтичната атмосфера у дома.

Здраве: Спортувайте повече.

Близнаци

Работа: Бързате, искате всичко веднага, а периодът не е подходящ за нови проекти. Изчакайте и не се впускайте в необмислени действия. Нямате ясен план, а това се отразява и на работата ви.

Любов: В личен план сте на кръстопът. Партньорът ви не знае какво да предприеме, за да спечели вниманието ви. Бъдете по-сдържани с него.

Здраве: Повече постоянство в усилията за подобряване на здравето.

Рак

Работа: Премислете внимателно всичко, преди да вземете важно решение в работен план. Последиците са за ваша сметка и резултатът няма да ви хареса.

Любов: Възможни са малки несъгласия и спорове — важно е да се научите да живеете без прекалени очаквания. Въоръжете се с търпение.

Здраве: Внимавайте с кръвното.

Лъв

Работа: Имате някои проблеми, свързани с конкретни работни проекти, но като цяло се радвате на отлични отношения с екипа. Добрите резултати предстоят, макар и да не идват толкова бързо, колкото ви се иска.

Любов: Опитайте се да проявите търпение и разбиране към партньора. Ще имате някои разногласия заради различните гледни точки. Не се карайте за ежедневни дреболии.

Здраве: Повече упражнения.

Дева

Работа: Чувствате се отклонени от верния път, несигурни сте и не знаете накъде да продължите. Не се колебайте да поискате помощ от колегите си.

Любов: Привличате ухажори от противоположния пол непрекъснато. Толкова внимание може и да ви обърка, но се радвате на вниманието, което ви оказват.

Здраве: Повече сън.

Везни

Работа: Седмицата се очертава доста тежка за вас. Ядове на работното място може да ви повлияят негативно. Стегнете се и сдържайте темперамента си.

Любов: Ретроградния Меркурий води до проблеми в комуникацията и сблъсъци с близките. Говорете открито за проблемите, за да избегнете конфликти и сблъсъци.

Здраве: Повече тренировки.

Скорпион

Работа: Пред вас е моментът да се борите за подобряване на работата и промени. Настоявайте на своето и ще спечелите.

Любов: В личен план периодът ще постави на изпитание доверието в семейството ви. Говорете открито с близките си за проблемите и желанията си. Възможна е и нова любов.

Здраве: Пазете се от травми.

Стрелец

Работа: Бъдете по-решителни в действията си. Колегите ви оценят всичко, което правите, но също така и разчитат на вас. Не го забравяйте.

Любов: Ревност, недоволство и егоизъм са част от проблемите, които са пред вас тази седмица. Въоръжете се с много търпение.

Здраве: Повече почивка.

Козирог

Работа: Вместо да влизате в конфликти с колегите си, помислете, как да се справите с трудните ситуации, в които попадате. Потърсете си нови цели и предизвикателства, ако тези не ви удовлетворяват.

Любов: Разногласията в семейството няма да подобряват обстановката. Потърсете близките точки със семейството и партньора си, а не различията помежду ви.

Здраве: Избягвайте стреса.

Водолей

Работа: Тази седмица ви предстои да завършите успешно повечето си проекти. Успехът е пред вас.

Любов: Нови приятелства, възможности за нова връзка и разширяване на приятелския кръг. Излизайте повече.

Здраве: Добро.

Риби

Работа: Работата ви върви, тази седмица е повече от успешна за вас. Очаквайте нови финансови постъпления.

Любов: Това, което правите днес, ще определя бъдещето ви утре. Запитайте се какви очаквания имате към партньора си и насочете връзката си в тази посока.

Здраве: Упражнявайте се повече.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!