You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп от 06 -12 март

Седмичен хороскоп от 06 -12 март

 Хороскоп 6 март - 12 март
Хороскоп 6 март – 12 март

Овен

Работа: Ще изпаднете в малко „замъглена“ ситуация и ще ви се струва на моменти, че сте жертва на нечий заговор. Възможен е сблъсък в бизнес делата ви. Бъдете уверени и контролирайте своите действия.

Любов: Внимавайте!Не се изкушавайте да седите на два стола. Бъдете честни в любовните си отношения.

Здраве: Болки в краката.

Телец

Работа: Очакват ви значими промени и подобрения на работното място. Има вероятност за значително повишение на заплатата. Очаквайте помощ от високопоставен човек.

Любов: Ако имате сериозна връзка, трябва да се решите на следващата стъпка. В брака ще управлява хармонията.

Здраве: Внимавайте за ушите.

Близнаци

Работа: Не реагирайте прибързано както обикновено, така ще пропуснете хубавите моменти. Трябва да уважавате и чуждото мнение в периода, който следва. Възможни са евентуални щети. Пазете портмонето си.

Любов: Свободните представители на знака, може да се запознаят с човек пристигнал от чужбина. Заетите също ще се отдадат на флирт, докато засегнатият партньор „гледа през пръсти“ на тяхното поведение.

Здраве: Стрес.

Рак

Работа: Семейните проблеми ще се отразят и на работата. Възможно е да ви попречат в изпълнението на трудовите задължения, но финансовото ви състояние ще бъде стабилно. Има вероятност за кратко пътуване в чужбина.

Любов: Предстоят ви спорове в любовния живот, затова се препоръчва да не реагирате твърде прибързано.

Здраве: Настинка.

Лъв

Работа: Очаквайте положителни резултати в предстоящия период. Щастието ще бъде на ваша страна. Влизате в етап, който ще се увенчае с професионален успех.

Любов: За вас е от голямо значение да имате сигурност в отношенията. Може би партньор Телец ще ви помогне да усетите това чувство.

Здраве: Болки в бедрата.

Дева

Работа: Очаквайте добра оферта от някой, от когото най-малко очаквате. Много е важно е да запазите добрите отношения с вашите колеги.

Любов: Ще бъдете с променливо настроение през предстоящия период. Изглежда Вие ще бъдете страната, която ще трябва да отстъпи.

Здраве: Проблеми с носа.

Везни
Работа: Ще бъдете в състояние да решите важен за вас въпрос. По отношение на работата, някой ще се опита да ви помогне и да подкрепи вашите идеи и планове.

Любов: Очаква ви любовен романс с по-млад от вас човек.

Здраве: Болки в краката.

Скорпион

Работа: През този период, който се управлява от Рибите, вас ви очаква голям финансов успех. Надявайте се на помощ от жена.

Любов: Ще се появи възможност да срещнете вашата сродна душа. Ако сте женени, това е добър период за планиране и увеличаване на семейството.

Здраве: Главоболие.

Стрелец

Работа: С успех ще завършите своите работни задължения. Постарайте се да изплатите просрочените си задължения. Внимавайте с движението.

Любов: По всичко изглежда, че любовните връзки на стрелците в този период ще работят на принципа „всеки на своя страна“.

Здраве: Болки в ставите.

Козирог

Работа: Бъдете обективни в своите желания и така ще можете да привлечете бизнес партньори. С тях ще можете успешно да си сътрудничите и да покажете уменията си.

Любов: Възможни са разногласия с партньора. Следете за поведението си. Не реагирайте импулсивно.

Здраве: Внимавайте за наранявания на краката.

Водолей

Работа: Ще успеете да сключите важен договор или да осъществите успешна сделка. Нещо, което досега сте мислели, че е невъзможно, сега ще се сбъдне. Покажете самочувствие, сега ще имате най-голяма нужда от него.
Любов: Някой мисли за вас със същата интензивност, както и вие за него. Очаквайте среща лице в лице.

Здраве: Болки в гръбначния стълб.

Риби

Работа: Ще бъдете изключително амбициозни през периода в който управлява вашия знак. Ще постигнете успех в работата. А ето и един съвет – внимавайте някой да ви не прелъсти.

Любов: Възможна връзка с човек под знака на Дева. Успех!

Здраве: Зъбобол.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!