You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Сега и завинаги: Фатих спасява Нур от затвора, разделят се с Иит

Сега и завинаги: Фатих спасява Нур от затвора, разделят се с Иит

Детето на Елмас попада в коварните ръце на Назан, а мечтите на Фърат се сбъдват в „Сега и завинаги”

Драма след драма тормозят Нур и близките й в следващите епизоди на „Сега й завинаги”. Нейният живот е заплашен, братовчедка й губи бебето, а Емин за пореден път остава измамен в любовта.

Фатих иска и може да докаже вината на Фикрет за инцидента, който остави Мерт в инвалидна количка. Готов е да освободи Нур, но Айтюл плаща, за да я убият в затвора. Иит и Фатих разследват заедно случая, за да помогнат на арестуваната, но пазят сътрудничеството си в тайна. Елмас отваря очи, но не може да се грижи за бебето Аслан. Физиотерапевтката казва на родителите на Мерт, че той ще проходи.
Иджлял разбира за брака на Нур и Иит в Сега и завинаги
Таяр притиска Джахит да се ожени за дъщеря му. Казва му, че знае за срещите му с Назан. Предупреждава го, че няма да търпи дълго номерата му. Джохит забранява на жена си да ходи при бебето. Емин и Ямур се виждат в болницата на свиждане на Еламас.

Нощта преди процеса на Нур се случва престъпление. Наемницата на Айтюл я напада и я приемат в спешното с опасност за живота. Иит отива да даде кръв за нея. С Фатих споделят грижите за болната и търсят Фикрет, която се крие. Иит вдига скандал на Айтюл и заплашва, че ще я разкрие, ако не остави Нур намира. Тя признава престъплението пред дъщеря си.

Заради споразумението Фатих заблуждава любимата си, че бившият й мъж не е бил до нея. В следващия епизод на „Сега й завинаги” Елмас е в болницата отново, но там й съобщават, че е подписала документ, с който дава сина си на Джахит и законната му съпруга. Тя отива в имението, където Айтюл я напада. Само Иит протяга ръка на Елмас. Той й обещава да й върне бебето.

Ярен води Емин в ресторанта, в който работи сестра й. Разразява се скандал между двамата. Иит опитва да накара Иджлял да бъде разумна. Иска да обяснят на Мерт, че Нур не го е наранила нарочно. Иджлял обаче го заплашва и му казва, че ще изгуби сина си.

Елмас дава изявление пред журналисти, че Джахит се е възползвал от състоянието й и е отвлякъл сина и. Назан и мъжът й обмислят бягство от страната. Емин иска прошка от Ямур и я целува. Ярен ги вижда, но сестра й не иска да прости на предателя. Емин окончателно се отказва от старата си мечта.

В „Сега и завинаги” тлее нова драма. Елмас научава, че Иит ще се види с брат си и е по петите му.Бизнесменът предупреждава Джахит, че за пореден път Назан го лъже. Той пък се страхува да не изгуби синчето си.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!