You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Сега и завинаги: Хитов сериал събира Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше

Сега и завинаги: Хитов сериал събира Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше

„Сега и завинаги” разказва за необичаен любовен триъгълник и обичайна любовна история между богаташ и бедна провинциалистка

„Сега и завинаги” – нова хитова поредица стартира след финала на „Великолепният век: Кьосем” по bTv.

Поредната романтична драма в родния ефир ще разкаже на зрителите в праймтайма за изпитанията, на които е подложена красивата любов между Иит и Нур. Тя губи майка си като дете и след смъртта на баща си е принудена да замине за Истанбул. Намира пристан при леля си, която слугува на влиятелния клан Козан. Там намира любовта в лицето на Иит – нещастно женен предприемач, който отглежда сам малкия си син.

Красивият бизнесмен е сключил навремето брак по сметка с братовчедка си. Съпругата ми Иджлял не се съгласява на развод и предизвиква катастрофа след като изпада в кома. Три години Иит заглушава болката и липсата на щастие с много работа, докато в дома му не се появява Нур. Щом съпругата му най-после отваря очи, разбира, че не може да отлага щастието си – сега и завинаги.
Сега и завинаги - нов сериал по Би Ти Ви

В първите епизоди на сериала ще видите:

Нур едва пристигнала в големия град се оказва сама и безпомощна. Леля й не е на летището, защото мъжът й забранява и момичето е нападнато от престъпници. Неочаквано й се притичва на помощ Иит. Той я отвежда почти насила в дома на Козан. Леля й за „добре дошла” я принуждава да се извини на богаташите за непочтителното поведение.

Елмас разказва на Нур подробности за нейния рицар – той е работлив бизнесмен, баща на шестгодишен син, женен за жена между живота и смъртта. Момичето провокира Иит, но е нежно с детето му. Мерт създава проблеми и май само Нур знае как да го успокои. Момичето разбира, че леля й е малтретирана.

В дома на Иит цари непрекъснато раздор и интриги. Става ясно, че майката на Мерт е жива, а лелите му не спират да се карат. Елмас спи с Джахит, подмамена от скъпите му подаръци. Нур се опитва да спаси леля си от тормоза и за пореден път Иит я спасява. Назан вдига скандал на Джахит. Нур и Иит случайно се срещат в компанията му и излизат да разгледат Истанбул.

Двамата братя Козан си споделят, че отново изпитват любов – извън браковете си. Айтюл вижда, че Нур се сближава с Мерт и им забранява да се виждат. Иит обаче я прави гувернантка на детето си. В последния епизод на „Сега и завинаги” през седмицата той ги води на лунапарк.

loading...

2 thoughts on “Сега и завинаги: Хитов сериал събира Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!