You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Сега и завинаги: Иджлял гони Нур, Елмас научава за сватбата й и изнудва Айтюл

Сега и завинаги: Иджлял гони Нур, Елмас научава за сватбата й и изнудва Айтюл

Айтюл стига до нови крайности, за да раздели Нур и Елмас в следващия епизод на „Сега и завинаги”

В новите епизоди на „Сега и завинаги” дори Иит разбира, че не може да държи Нур още в имението. Това обаче не е най-големия проблем на Айтюл, която се оказва в ръцете на Елмас. Братовчедката поддържа връзка с Джахит, но всъщност е влюбена в брат му.

Непознати стрелят по Иит и за малко не раняват Елмас. В имението пристига гледачка, която предсказва на Нур, че ще раздели с любимия, но накрая ще се съберат завинаги. Айтюл се опитва да отпрати бавачката на внука си, но Мерт е болен. Нур и Елмас се скарват. Жената на Иит удря братовчедка си, обидена от коментар за морала й. Елмас се зарича да й отмъсти.

Иит открива Хайдар и му казва, че Нур не го иска. Това провокира скандал и Хафизе обвинява племенницата си, че е с женен мъж. Иит прибира брат си в компанията. След това, заради Нур, казва на Хафизе, че е помогнал на бавачката на Мерт само, защото знаел, че тя не иска да се жени.
Иит и Нур от Сега и завинаги
В следващия епизод на „Сега и завинаги” Иджлял принуждава Нур да й помогне да организира вечеря в чест на годишнината на брака си. Айтюл опитва да помогне на дъщеря си да съблазни Иит. Елмас намира снимките от сватбата на шефа си, в когото в действителност е влюбена. Изпраща Нур да ги види прегърнати в хамама. Отново става скандал. Иджлял гони бавачката, а Джахит съветва брат си да реши проблема – жените му не бива да живеят под общ покрив.
Иит не иска да пусне жена си. Мерт присъства на сцената, която прави майка му и също не иска Нур да си ходи. Айтюл забранява на врагинята си да стъпва в имението, когато внукът й е на училище. Тя обаче спира Иджлял да направи нов скандал. Съветва я да гледа детето си. Синан я обвинява в двуличие.

Някой подслушва Иит в кабинета му – той открива устройството. Назан съветва етърва си да сватоса Нур и брат си. Влюбените се срещат, а по-късно Иджлял приема извинението на съперницата си.
Елмас не може да разруши чувството между Нур и Иит, но може да спечели от него. Снима сватбените им снимки и ги праща с номер на банковата сметка. Таяр е ранен и изнудвачката провокира Нур да потърси любимия си. Айтюл си мисли, че жената на племенника й я изнудва. Елмас обаче сама си признава. Лелята е разярена, но братовчедката е още по-коварна. Заплашва, че ще съобщи за сватбата на медиите. За първи път от началото на „Сега и завинаги” Айтюл е сразена и е готова да плаща.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!