You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Сега и завинаги: Нур чака бебе, Иджлял си връща паметта

Сега и завинаги: Нур чака бебе, Иджлял си връща паметта

В „Сега и завинаги” Елмас създава грозна интрига между влюбените, но и тя преживява ад, защото аферата й е разкрита

В новия епизод Иджлял подарява старите си дрехи на Нур и тя е принудена да ги приеме. Братовчедът на Иит – Фърат се завръща у дома. Не иска да му гостува, но щом научава, че Иджлял е будна приема поканата да отиде в имението.

Нур иска да започне работа, а Елмас с измама я превръща в модел. Иджлял настоява бавачката да се запознае с Фърат. Айтюл се държи грубо с госта. Тогава се разбира, че младежът е бил влюбен в дъщеря й, но тя я дала на Иит. Иджлял вдига скандал на мъжа си, защото той не иска да е с нея. Цялата къща разбира за проблемите им.
Елмас крои нови и нови интриги. Снимат Нур, която си мисли, че така помага в секретарската си работа. Назан не спира да дразни Иджлял, тя й отвръща с нападки, които стряскат жената на Джахит. Нур не успява да каже на Иит, че се е снимала. Приятелката на братовчедка й я лъже, че лицето й няма да се ползва за реклама.

В следващия епизод на „Сега и завинаги” и Фърат отива да живее в имението. Назан вижда фактура за бижу и брошката на ревера на Елмас. Това провокира ужасен скандал във фирмата. Иит вижда билбордовете с Нур и полудява от ревност. Плаща, за да свалят образа на жена му.
Сега и завинаги: Нур е бременна
Иджлял си спомня катастрофата и споделя с майка си, че е искала да се убие, защото Иит е поискал развод. Иска да се самоубие, но Айтюл я съветва да не казва, че е върнала паметта си. Нур и Иит се карат, защото гонят момичето от рекламната агенция.

Фърат научава за скандала, който вдигнал братовчед му. Нур и Елмас се карат, защото стават ясни интригите на секретарката. Фърат провокира Иит да вземе Нур за рекламно лице на бизнеса си. Той не дава дума да се каже и видимо охладнява към законната си съпруга. Назан казва на семейството на Елмас, че тя има афера с мъжа й. Айтюл успява да помогне на Джахит и аферата му е прикщрита успешно. Иит принуждава снаха си да се извини и й забранява да идва в офиса.
Фърат помага на Нур да излъже Емин, че не е момичето от снимките. След това обаче иска да й помогне и презнава, че от години обича Иджлял. Джахит признава на брат си, че има любовница. Иит настоява да се разведе.

В следващия епизод от „Сега и завинаги” Иджлял се опитва да привлече бащата на сина си като се преструва на грижовна майка. Нур припада и в болницата разбира, че е бременна. Иска да каже на Иит, но той не й говори. Въпреки нападките на Айтюл, тя иска да роди детето.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!