You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Сега и завинаги: Нур и Иит прекарват нощ заедно, тя рискува живота си заради Иджлял

Сега и завинаги: Нур и Иит прекарват нощ заедно, тя рискува живота си заради Иджлял

Синан опитва да накаже Иит в „Сега и завинаги”, без да подозира, че е жертва на жените в имението

В следващите епизоди на „Сега и завинаги” Иджлял не спира да крои заговори срещу съперницата си, Нур обаче я спасява от сигурна смърт.

Назан внушава на Синан, че ако ухажва хубавата гувернантка ще помогне на сестра си, но и ще наскърби Иит. Айтюл гори сватбените снимки на племенника си с Нур и кани Елмаз в стаята й. Емин пък се настанява в нейната. Иит се опитва да спаси фирмата си от криза и води брат си на риба. Елмас не е желана в имението и непрекъснато й го показват, тя обаче мисли как да съблазни мъжа, в когото е влюбена.

Иджлял води Нур на пазар. Синан притеснява бавачката с вниманието си. Сестра му обещава да му помогне като създава обстоятелства, които унижават съперницата й. Нур обаче иска да покаже, че не е крадла. Синан плаща роклята, която Иджлял е сложила в чантата й. Елмас намира дневника й и го крие в пристройката. Иджлял заповядва на Нур да си сложи новата рокля, тя я подарява на братовчедка си. Иит вдига скандал на жена си, че е взела подарък от братовчед му. Иджлял унижава съперницата като й плаща пред всички.

Синан се напива и напада Нур. Иит я спасява и му крещи да остави жена му. Братът на Иджлял разбира, че двамата са семейство и напуска дома, в който всички лъжат сестра му. Айтюл и Иджлял отиват на почивка с Мерт. Детето обаче побърква майка си и тя вика бавачката спешно.

Принуден от истериите на Иджлял Иит води Нур в дъжда, но колата закъсва. Влюбените от „Сега и завинаги” са принудени да пренощуват в крайпътен мотел. Двамата се скарват, но се любовта надделява и двамата преспиват като младоженци.
Сега и завинаги Нур и Иит прекарват нощта заедно
Иджлял намира бележка от брат си, който я предупреждава, че майка им я лъже. Прибира се бясна в Истанбул, а Айтюл разбира, че племенникът й е бил с новата си жена. Иджлял намира Елмас в банята си и става страшен скандал. Айтюл прикрива любовната нощ на Иит и Нур. Убеждава дъщеря си да не гони Еламс – казва й, че има връзка с Джахит и я изнудва.

Нур и Иит са в неговия офис. Неочакваното посещение на Иджлял принуждава бизнесмена да крие жена си и да заведе бившата си на вечеря. Нур е болна от ревност и наказва любимия с мълчание. Тя търси дневника си и се изпокарва с Айтюл заради него. Иджлял се намесва в кавгата. Докато двете спорят, преминава Джахит с колата си. Оказва се, че спирачките му са повредени.

Инцидентът изглежда неизбежен. Нур обаче вижда колата навреме, блъска Иджлял и спасява живота й с риск за собствения си. Джахит я удря, защото не може да спре. В следващия епизод на „Сега и завинаги” Иджлял казва на майка си и Иит, че дължи живота си на Нур. Иска да й подари гардероба си. Нур е намерила дневника си и го дава на любимия мъж, с условието да не го чете.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!