You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Сега и завинаги: Нур също крие брак, отвличат я с Мерт

Сега и завинаги: Нур също крие брак, отвличат я с Мерт

Кредиторите на Джахит и мъжът на Нур заплашват щастието на влюбените от „Сега и завинаги”

В следващият епизод на „Сега и завинаги” Нур среща Синан, братът на съперницата си. Кредиторите на девер й настояват да си получат дължимото. В имението зрее нов-стар конфликт между Синан и Иит.
Нур отхвърля и мъжа си, и парите на леля му, която иска да я отпрати от живота им. Иджлял настоява тя да се грижи за Мерт. Докато Елмас се оплаква, че кредитори преследват Джахит, Назан открива халката от брака му с Иджлял и я подхвърля сред лекарствата й.

Нур напуска отново имението, но по пътя вижда как отвличат Мерт и му се притичва на помощ. Похитителите взимат и нея. Айтюл обвинява нея за изчезването на внука й. Шофьорът идва в съзнание и предупреждава близките на детето. Нур спасява Мерт, но не и себе си. Иит и Синан го намират в гората. Бизнесменът откупва жена си от похитителите.

Мерт отива без разрешение при майка си и тя го отхвърля. Открива халката на мъжа си с дата 26 март 2016. В същото време влюбените от „Сега и завинаги” се карат отново. Иит предизвиква Нур да стреля по него и тя го ранява. Лъжат близките му, че е станал инцидент, но Айтюл подозира истината и заплашва момичето с пистолета. Синан спасява Нур от смъртта.
Какво предстои за Нур и Иит в Сега и завинаги
Айтюл измисля правдоподобна история за двете халки на Иит, но той не отстъпва и не иска да сложи старата. Хафизе не разбира защо господарката на имението мрази племенницата й. Казва на Нур, че в Адана няма да я пусне, защото там я чака лудия Джалал. Прислужница ги чува и донася на Айтюл. С помощта на Назан дава пари на Таяр, за да доведе Джалал при Нур.

Жената на Иит го поставя пред изпитание – да избере между развода и завръщането й в Адана. Нур вижда лудия Джамал, но крие от любимия. Синан настоява майка му да спре да се меси в живота на Иджлял. Докато Иит се опитва да заведе майката на сина си в болница, Джелал нахлува в имението, за да отведе жена си. Двамата се сбиват. Лудият напуска, но обещава да се върне и убие съперника си.

Оказва се, че Нур има само религиозен брак, под заплахата да бъде убита. За да опази здравето на Иджлял, Иит я лъже, че просто е защитавал бавачката. В следващия епизод на „Сега и завинаги” двамата с Нур отново се скарват. Айтюл внушава на племенницата си, че е женен за измамница и иска от Таяр да му намери Джелал. Вуйчото на Нур му плаща, за да не се показва в имението за няколко дена.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!