You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Сестрите Мидълтън: Коя е истинската галеница на съдбата?

Сестрите Мидълтън: Коя е истинската галеница на съдбата?

Кейт Мидълтън се записа в историята, но за Пипа няма ограничения – тя управлява сама живота си

Кейт Мидълтън един ден може да бъде кралица на Великобритания, но сестра й Пипа има свобода да живее както й харесва.

Има ли човек с достъп до медиите, който не е чувал за сестрите Мидълтън?! Съпрузите на Кейт и Пипа ги наредиха сред най-популярните светски персони. Момичетата получиха огромно богатство, слава и влияние. Красавиците се считат за истински късметлийки, но все пак едната печели неформалната надпревара…И не – това не е бъдещата кралица!

Кейт и Пипа понякога се коментират като модерни пепеляшки в пресата. Истината обаче е малко по-друга. Вярно, прадядядо им е бил миньор, родителите им – пилот и стюардеса, но със здрава работа са ги пратили в най-скъпите частни училища. Престижното образование среща Кейт Мидълтън с престолонаследника на трона и…продължението е ясно за всички.
Кейт Мидълтън vs Пипа Мидълтън
Хубавата съпруга на принца очарова поданиците, сладките им деца се харесват дори на враговете на монархията. Бъдещето на династията изглежда бляскаво, а херцогинята на Кембридж обещава да остане в историята като една от най-обичаните кралски особи.

И ако малките момиченца мечтаят за живот като на Кейт Мидълтън, то големите възприемат като свой идол сестра й. Пипа Мидълтън е красива, стилна, с професия. Не е разчитала само на милионите на семейството. Води собствена колонка, автор е на две книги и в крайна сметка се омъжи за истински принц, ако не по произход, то по не по състояние.

Всеки би искал да се ожени за балдъзат на бъдещия крал, а Пипа дълго време избира. В крайна сметка се върна при този, който цели 10 години не спря да й показва, че му е писана. Двамата се ожениха с кралски блясък и отзвук, а познавачи обобщиха: Пипа Мидълдът случи повече в живота!
Кейт Мидълтън vs Пипа Мидълтън


Да, Кейт вече е в историята. И да не стане кралица, тя роди преките наследници на трона. Пипа обаче носи часовник за 14 500 паунда и годежен пръстен – за 250 000. За сравнение – бижутата на принцесата струват съответно: 4500 паунда, а безценното наследство на Даяна – 108 000.

Кейт Мидълтън живее по график и се подчинява на строг протокол, който няма милост и не търпи интерпретации. Пипа може да бъде скандална колкото си иска или да живее скучно и обикновено. До колкото я познаваме – няма да направи нито едно от двете.

Династията Уиндзор е най-състоятелната в Обединеното Кралство, но херцогинята на Кембридж трябва да внимава. Длъжна е да демонстрира стил и висша мода, но да не обижда гражданите с разхищение. Живее както и където й наредят. Облича и себе си, и децата с внимание към всеки детайл, за да не бъде разтълкувана погрешно. С всяко важно събитие в живота си показва, че се съобразява с традициите и винаги, ама винаги, провокира асоциация със стила на покойната принцеса Даяна.


Пипа Мидълтън пък се омъжи за човек със състояние, което не може да похарчи в един човешки живот. Семейството му е изключително заможно и разполага с хотел на Сейн Бардс и частен самолет. Сватбата й беше само със 150 подбрани гости (на кака – над 1500), но тя и съпругът й поканиха само тези, които пожелаха.

Двамата мечтаят за деца и когато дойде мигът, в който ще станат родители, ще им дадат имена, възпитание и образование, каквото сами преценят. Разбира се – и най-доброто, което може да се купи с пари.
Пипа Мидътън
Пипа Мидълтън може да има собствена кариера, да гласува, да показва подкрепа на партии и организации. И е длъжна да се съобразява с кралицата само когато й е на гости!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!