You are here
Home > Lifestyle > Шал или пончо — модни съвети за зимата

Шал или пончо — модни съвети за зимата

Шал или пончо – кое да изберем за зимния сезон?

Плетивата отново са на мода и тази зима са идеални за носене. В зависимост от това дали предпочитате да ви топлят под палтото или искате да ги носите отгоре, изберете шал или пончо.

Пончото може да бъде като одеяло с отвор за главата, с яка или просто като наметало. Отпред може да бъде отворено или да се закопчава с декоративна шнола или брошка.

Пончо или шал - модерни идеи за зимата
Пончо или шал – модерни идеи за зимата

Шалът от своя страна се носи увит около врата, като оставите краищата му да се виждат през якето или палтото. Ако е достатъчно дълъг, широк или плетен на едри фигури, може да го използвате и като яка.

chal  3

По-тънките шалове може да носите по същия начин, както и плетения шал. Освен това те са идеално допълнение към гардероба ви.

Комбинацията и от двете също е моден успех
Комбинацията и от двете също е моден успех

Комбинацията от пончо и шал може да бъде прекалено екстравагантна, освен ако не носите по-семпъл тоалет отдолу. В зависимост от това дали под пончото носите пола, панталон, ботуши, или плоски обувки, можене да изберете и нужния аксесоар.

chal 47r

Тази есен най-актуални са топлите, плетени шалове, които са подходящи за съчетаване с всичко. Най-добре е да ги комбинирате с едноцветни палта или блузи. В зависимост от личния си вкус можете да ги носите, както с връхна дреха, така и само с блуза или панталон. Най-ефектните модни комбинации за носенето на шал или пончо през есента и зимата, вижте в галерията по-долу.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!