You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ще станете ли някога богати?! – „Пише” го на лицето ви!

Ще станете ли някога богати?! – „Пише” го на лицето ви!

Успехът и благосъстоянието са изписани на човешкото лице, според познавачите на китайската философия

Китайските метафизици четат съдбата на човека по неговото лице. Те са убедени, че има „щастливи” и „нещастни” лица. След като разгледате подробно 9-те точки, които подсказват предразположеност към просперитет, ще разберете дали ви е писан късмет в живота.

Централната ос на лицето се счита за ключова по отношение съдбата на човека. Ако тя разделя на две хармонични половини, значи човекът ще се радва на успех и материално доволство. Дисхармонията на половинките на лицето говорят за сложна съдба с перипетии.

Първа точка: Челото

Челото е най-сигурният показател за богатство на лицето, сигнализира за дадености „отгоре”. В идеалния случай, трябва да се плавно извито, заоблено, високо и леко изпъкнало. Такава челото представлява сила, богатство и голяма власт.

Високото чело е показател за добре развит интелект и умствени способности.

Старайте се да поддържате кожата равна, без дълбоки бръчки. Бенките не пречат, стига да не са в центъра на челото и да не са с черен цвят.

Втора точка: Пространството над носа

Пространството над носа на лицето се нарича „дворец на живота“, то винаги трябва да бъде чисто, гладко, обезкосмено, без бенки и всякакви дефекти, в противен случай се очаква по пътя препятствия и късметът да ви отмине.

Третата точка: Нос

Колкото по-заоблен и месест нос имате, толкова повече богатство ви предсказва той. Ноздрите не трябва да са прекалено малки или прекалено големи. Ключът към успеха се изразяват с баланс и симетрия. Носът трябва да бъде пропорционален и гладък. Бенките и възрастови петна се считат за отрицателен знак, а основният знак за провал е бенка на върха на носа. Носът е показател за просперитет повече при жените, отколкото за мъжете. В Китай дори смятат, че правилния нос на жената носи късмет на мъжа й.
Къде са точките на богатството по човешкото лице

Четвъртата точка: „Перла“ над устна

Точно под носа и над горната устна е точката, която се нарича „Перлата на феникса“. Тя е свързана с печалбата и богатството, които могат да дойдат при вас, благодарение на вашето красноречие и способността ефектно да изразявате своите мисли. Както тръпчинката на брадичката придава на човек особен чар.

Петата точка: Уста

Устата ще ви донесе късмет с парите, в случай че устните ви са меки и закръглени. Сухи устни символизират загубата на късмет, а влажните устни привличат късмета. Бенките около устата привличат късмет, но ако не са черни.

Шеста точка: Брадичката

Хубаво е, когато брадичката излиза леко напред. Неравномерната линия на челюстта или скосената брадичка е знак за провал в напреднала възраст. Издадената напред брадичка е символ на дълъг, стабилен и продуктивен живот.

Седма точка: Очите

Очите са символ на наслука и успех, когато блестят и са леко влажни. Няма значение какъв цвят са те, каква форма и размер имат, най-важното е да излъчват вътрешна жизнена сила. Както очите блестят в „рамката” на красиво извити вежди, притежателят ще има щастлив живот и просперитет.

Вежди не трябва да бъдат оскубани много. Ако човек има малки вежди, той просто няма да бъде в състояние да се изкачи по стълбата на успеха. Ако едното око е по-малко от другото, трябва да се създаде визуален баланс с молив или очна линия.

Осма точка: Бузите

Ако бузите стърчат много и изглеждат румени и здрави, това предполага голям шанс да станете богати и успешни. Бузите трябва да са меки и малко пълнички, ако те са розови или румени – чака ви късмет.

Деветото място – Уши

Уши с правилна форма показват добър късмет и мъдрост. Ако са дълги, не твърде месести и не твърде големи дори са знак, че имате произход на благородник.

От деветте точки на богатството само една е разположена в зоната на младостта и две – в старостта. Това предполага, че нашата съдба се определя главно от периода на зрялост. Лицето може да се променя с течение на времето. Затова е хубаво да поддържаме не само тялото си, а и да се погрижим сами да повикаме късмета в живота си.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!