You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > Си Си Кеч, Сандра и Саманта Фокс – в какво се превръщат мечтите?

Си Си Кеч, Сандра и Саманта Фокс – в какво се превръщат мечтите?

Кралиците на диското – Си Си Кеч, Сандра и Саманта Фокс, ще възкресят спомена за момчешките блянове от соца

Диското може да е демоде, но никога не умира! Момчетата на соца вече са мъже, имат свои синове и ако са достатъчно смели са им разказали за Си Си Кеч, Сандра и Саманта Фокс. Русите фурии бяга господарки на мечтите им – насън и наяве. Младостта си отиде от всички, но не и от бляновете им…Особено, когато се завръщат…
Си Си Кеч, Сандра и Саманта Фокс се завръщат в България на концерт
Почитателите на Си Си Кеч, Сандра и Саманта Фокс (и децата им) ще имат възможност да ги видят заедно, и то – скоро. Ще им е интересно да видят живото доказателство, че истинските рози не вехнат, само избледняват…

Си Си Кеч

Каролина Катерина Мюлер е една от най-ценните находки на Дитер Болен от „Модърн Тоукинг”. Днес е известен като ретро звезда и безпощадно жури в разни музикални формати. Взискателността му е оправдана, предвид това как успя да превърне една сладка холандка в Си Си Кеч.

A post shared by John Lm (@jon_lm) on


Момичето проби в европейските класации през далечната вече 1985. По радиата и днес ще чуете суперхита й от това време I Can Lose My Heart Tonight. Само две години по-късно Желязната завеса се вдига за момичето със сияйните очи и тя прави феноменално участие в родната зала „Универсиада”.


Записът от концерта е излъчен месец по-късно, след 22 часа, но зрителският интерес е такъв, че от Телевизията – майка отстъпват и го излъчват още няколко пъти.

A post shared by Evgeny (@biggiejean) on


Си Си Кеч създава 5 албума и се радва на поне 12 големи хита. Прави кратка пауза през 90-те, но след това може да си позволи завръщане. Старите лаври все още имат блясък на чисто злато и тя не спира да пее навсякъде по света.

A post shared by Audra (@audra.rei) on

Сандра

Ако някоя от дискокралиците питае особено мили чувства към България, то това е Сандра. И трите идвали у нас, но тя най-често и винаги в знакови моменти от кариерата си.

Чаровната германка с трапчинките покорява българския зрител в края на 70-те. Тя няма и 16 години и е част от соц феномена Балет „Арабеск”. Пеят приятни песнички, предизвикват фурор и правят милиони в Япония, а популярността им в страните на Варшавския договор е неоспорима.

A post shared by Eleonora (@elenopolis) on


Куклите работят заедно шест години, но по всички закони на шоубизнеса се разделят. За Сандра това е изключително мъдро решение – вече грее със собствен блясък.

По това време се запознава с румънеца Микай Крецу. Двамата са родени на 18 май и от разговор по темата започва едно ползотворно сътрудничество…и още нещо. Румънецът е талантлив и необичайно амбициозен. Преименува се на Майкъл Крету и прави шеметна за момче като него кариера и така между другото създава и Сандра като икона.


Благодарение на Майкъл дължим феномена „Енигма”. Той продуцира “Бони М” и “Мили Ванили”. За Сандра обаче е мъжЪт на живота й. Благодарение на него записва „Мария Магдалена” през 1985 година и триумфира в класациите на цели 21 държави.

A post shared by Big In Jinem🌴 (@sinemgenckol) on


Приятелството им лесно се превръща в любов, любовта – в семейство. Женят се през 1988 година и не спират да вадят хитове на пазара. Румънецът и немкинята, родена до Франция избират да се установят в Испания. По това време отскачат и за голям концерт в България на стадион „Васил Левски”.

A post shared by sandrarusfan (@sandra_rus_fan) on


Седем години след подписа им се раждат близнаци Никита и Себастиан. Уви – след 27 години повече от ползотворна връзка се развеждат – по взаимно съгласие. Сандра опитва късмета си с брака още веднъж, но и вторият продуцент в живота й не остарява с нея. Развеждат се едва след четири години, а тя продължава да работи като свободно момиче, преуспяло в шоубизнеса.

Саманта Фокс

Трите блондинки бяха копнеж за ученици, студенти и …шофьори. Плакатите им красяха камиони и градски автобуси, а съпругите на мечтателите открито осъждаха морала на певиците.

Най-одумвана се оказа Саманта Фокс – жената, чиито форми, щедро споделени, бяха част от израстването на момчетата в едно псевдоконсервативно общество. Пищната дама превърна природните си дадености в запазена марка, но всеки с малко здрав разум ще ви потвърди, че няма случаен успех. Предвид това, че името й още я храни – явно е преуспяла не само защото е хубавелка и разкрепостена.


Саманта Фокс направи серия от дръзки снимки, но се записа и като хитов изпълнител в световния шоубизнес. Засне няколко ленти, направи парчета за свои колеги и това е само бегло щрихиране на таланта й.

Тя започна с предизвикателното Touch Me (I Want Your Body) и триумфът му в 16 държави. След това получи номинация за наградите Brit. Най-големият й повод за гордост обаче са трите хита в американската класация ТОП 20.

A post shared by jody eddy (@budgiedude) on

На 27 април, на най-голямата сцена на България ще видим своите дискобогини отново. Този път – заедно. Си Си Кеч, Сандра и Саманта Фокс, сигурни сме, няма да ни разочароват. Времето може да заличава всичко, но не и красотата на младежките мечти…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!