You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Сид и Роли от „Ритъмът на мечтите“ – влюбени с драматична съдба

Сид и Роли от „Ритъмът на мечтите“ – влюбени с драматична съдба

Авика Гор и  Маниш Расинхан играят трагичните влюбени в „Ритъмът на мечтите“, но дали няма да се съберат и в живота?

Звездите на Авика Гор и Маниш Расинхан изгряха по различно време, но блестят все по-ярко в „Ритъмът на мечтите“. А двамата си партнират толкова добре, че феновете вече се чудят дали приказката им няма да се пренесе от малкия екран и в живота.

Въпреки разликата в годините, между двамата актьори определено прехвърчат искри. Прекрасната Авика Гор не крие симпатиите си към екранния Сид, а Маниш е очарован от таланта и красотата, на екранната си съпруга Роли.

Сид и Роли от „Ритъмът на мечтите“ - влюбени с драматична съдба
Сид и Роли от „Ритъмът на мечтите“ – влюбени с драматична съдба

Самият актьор не крие, че обожава актрисата, но не иска тя да пораства, най-вече от притеснение, че след като стане пълнолетна всички ще започнат да ги приемат като двойка и в живота. А феновете вече се питат дали сценаристите не са започнали да ги отдалечават и в сериала, с цел да избегнат подобна ситуация извън малкия екран.

В сериала Роли става все по-близка с Веру, което наранява Сид. Той от своя страна се опитва да я отдалечи от Сид искайки я само са себе си. В новите епизоди на „Ритъмът на мечтите“ ще видим как заради него Роли / Авика Гор/ отблъсква съпруга си, за да заблуждава Веру. Сид от своя страна намира утеха в приятелството на своята секретарка. И докато съпругата му се измъчва от угризения заради желанието си да му разкрие истината за своя план и да го помоли за прошка, той се откъсва от нея.

В същото време другата главна героиня от сериала–Куши не спира да прави пакости. След като е задържана от полицията, двамата с Веру се карат в ареста постоянно, но успяват да се освободят. Жадна за реванш Куши сменя името на сладкарницата, натъжавайки Матаджи. Семейството е потресено, но нищо не могат да направят. Веру пък осъзнава, че доскорошната му съюзничка става все по-самостоятелна и е на път да го изостави.

В същото време семейството намира изход от кризата–Симар намира работа на жените във фирма за кетъринг услуги.

Какво още ще се случи в „Ритъмът на мечтите“ и ще повлияят ли отношенията между Роли и Сид, на Авика Гор и Маниш Расинхан, ще ви разкажем по-нататък.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!