You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Силвестър Сталоун на 70 години: Единствен господар и покорен роб на красотата

Силвестър Сталоун на 70 години: Единствен господар и покорен роб на красотата

Силвестър Сталоун се е запътил към Рая – преизпълнил мечтата си за дъщеря

Ще повярвате ли, че Силвестър Сталоун е на 70?! Само преди няколко дена отбеляза впечатляващия юбилей в компанията на европейското „джет-сет”-общество во главе с принц Албер от Монако.

Независимо дали е Роки или Рамбо, дали ще показва мощ като част от Непобедимите, добрият (несъвсем) стар Слай остава едно пораснало момче, подчинено на женската красота.

На партито – изненада на Ревиерата беше придружен от прекрасната си съпруга и трите им дъщери. Госпожа Сталоун е на 47 години, но може да мине за по-голяма сестра на момичетата, които вече са тийнейджърки.
Sylvester_Stallon_dashteri
Съпругът й със сигурност не се чувства уморен като единствен цар и покорен слуга в своето красиво женско царство. На 70 години Силвестър Сталоун не спира да снима много, макар да сбъднал най-красивите си мечти.

Животът му прилича на амплитуда от емоции, винаги белязана от жените в живота му.

Mamma mia!

Силвестър Сталоун макар и попроменил бащината си фамилия е типичен потомък на италоамериканци. Като такъв цял живот обожава и не може да се откъсне от „мамма”, нищо че госпожа Джаки се е омъжила за друг след тате, ръси щуротии по медиите и леко плаши след пластичните операции.

Слай и майка му имат особена връзка. Години след като сина й стана мега звезда тя направи феноменално участие по телевизията с баща му. В шоуто обвини Франк – старши, че бил зле в леглото и настоявал да абортира. Родителите на актьора си размениха нецензурни обиди, а несретният им син показа истински стоицизъм след фиаското.

Слай приема мама такава каквато е. Тя не е безгрешна, нито той. Джаки преживява тежко раждането му, което налага използването на форцепс. Инструментът наранява лицето му и този белег остава завинаги. Това не пречи да стане легенда и днес да глези старата щурачка. Мамчето и на 92 все още е чаровна по свой непоправим начин!

Саша

На 28 години, малко преди да изгрее като супернова на Алеята на славата се жени за Саша Зак. Тя беше красива, руса и с умения в…машинописа. На нея диктува сценария на „Роки”, макар името да не фигурира в надписите на филма.

Красавицата опитвала да пробие като актриса. Започвала да трупа популярност като модел, но любовната история със Слай променя всичко.

Тя е до него, когато той триумфира като Роки. Ражда му двама сина – Сейдж и Серджо. Малкият е диагностициран с аутизъм и заради това изоставя кариерата си.

Тя е удивителна жена, но саможертвите й са ценени само на думи и с издръжка. Той печели пари и слава, но не й е верен. Корабът на брака им се сгромолясва в айсберга Бригите Нислен. Момчетата обаче ги свързват завинаги. Саша и и Силвестър Сталоун преживяха загубата на първородния си син преди няколко години. Сейдж загина едва на 36. Саша сподели, че е предозирал обезболяващи, но не е посегнал умишлено на живота си. В крайна сметка се оказа инфаркт, причинен от коронарна болест на сърцето.

Красив спомен за бащата е „Роки 5”. В него Сейдж играе сина на именития боксьор. Тази лента е като катарзис за двамата. Карали се и са плакали по време на снимките. На финала вече били близки, колкото ако семейството им беше оцеляло.

Ледената кралица

Бригите (Бриджит) Нилсен изглежда като страшилище за една образцова съпруга – висока, с пищни форми, леден поглед и осанка на валкирия. Тя е омъжена и има малък син. Амбициите й обаче са далеч по-силни от лоялността към семейството. След като не успява да открадне Арнолд Шварценегер от Мария Шрайвър омагьосва върлия му враг.

Слай се оказва лесно достъпен. Той не само изневерява, но и се влюбва в горещата скандинавка. На десетата година от брака им напуска майката на синовете си, за да създаде нов дом.

Бриджит обаче мечтае за блясък, не да ражда деца и да готви спагети. Бракът им от 1985 продължава две години, в които не са си верни. Таблоидите се занимават дълго и упоително с развода им. В крайна сметка „Италианският жребец” е отново на пазара за ергени и не смята да споделя вече нито свободата си, нито парите с друга.

Тя

Три години след като се зарича да не се жени среща уж поредното красиво момиче. Той е на 44 години с двама сина, с два развода и безспорна кариера. Момичето е почти дете – само на 22 и тепърва набира популярност като модел. Тя е от добро семейство със седем деца. Останала е без баща на 11 години и вижда как майка й изнемогва да ги отгледа.
Sylvester_Stallon_jennifer flavin 6
Влюбването им е лесно предвидимо, но не и развоя на историята им. Тя е прекрасна и невинна, той силен и с възможности. Дженифър Флавин може би си е мечтала за сватбени камбани, но през една от поредните им раздели се намесва алчна за слава красавица.

Джанис Дикинсън е фотомодел, но твърде различна от официалната приятелка на Слай. Колекционира богати любовници и знае как да открадне мъжа, когото иска. В един прекрасен ден заявява, че е бременна от звездата. Дженифър се разстройва и си отива, а Сталоун е готов да поеме отговорност.

Актьорът отдавна мечтае за дъщеря. Наричат бебето Савана Роден Сталоун, но до легализиране на наследството не се стига. Адвокатите искат ДНК-тест, който доказва, че не „Роки” е таткото.

Розите на Слай

Актьорът се отървава от бремето на поредната златотърсачка и се забавлява с поредица от красавици. Животът обаче го среща отново и отново с Дженифър Флавин.

Осем години след първата им целувка се ражда София Роуз. Когато се готвят да отпразнуват първия й рожден ден, актьорът пише писмо с романтично предложение за брак. Дженифър получава своята приказна сватба, а той две години по-късно – Систин Роуз и след още четири – Скарлет Роуз.

Момичетата на Роки вече са прекрасни млади дами. Голямата вече се снима професионално. „Розите” на екшън-героя са взели най-доброто от родителите си и им предричат бляскаво бъдеще. Силвестър Сталоун обича да позира с тях и с радост споделя мъдростта на Близкия Изток: „Който отгледа три дъщери, има запазено място в Рая”.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!