You are here
Home > Lifestyle > Сладкият живот на Джино Бианкалана или до Чикаго и назад

Сладкият живот на Джино Бианкалана или до Чикаго и назад

Джино Бианкалана се превърна в любимата звезда на България, но кой е всъщност той

Той спечели сърцата на българите със скромност, доброта и уважение към всички. Джино Бианкалана е може би най-малко известния българин у нас, въпреки че в таблоидите се разказват многобройни истории за него. Някой го определят като абсолютен плейбой, други като герой на нашето време, а на нас ни прилича на пътешественика на Алеко от „До Чикаго и назад“ – заминал за Америка, докоснал се до американската мечта, но върнал се заради сърцето си в България, която е единствена.

За новата любима звезда на България се знае малко. Роден е в България, но едва 15-годишен заминава за САЩ. Животът му там не е никак лесен–първите години са години на много трудности и изпитания, самият той споделя, че семейството му търпи много лишения, докато постигне американската мечта. Но успяват – с много усилия и труд, създават транспортна фирма, която се развива успешно. След излизането от „ВИП Брадър“ самият Джино разказва, че е работил всякаква работа в семейната компания и не се срамува от това.

Джино Бианкалана - милионерът от Чикаго, който стана любима звезда на България
Джино Бианкалана – милионерът от Чикаго, който стана любима звезда на България

Онова, което впечатли зрителите от една страна беше бляскавият живот, който води на Запад, а от друга–скромността. Джино Бианкалана не крие, че харесва скъпите вещи, луксозния начин на живот и забавленията, но в същото време показва, че не му е чужд и недоимъка и не се бои да започне от нулата, за да успее.

gino 5
За личния си живот говори малко–споделя, че познава големите имена на Холивуд–Парис Хилтън, модели на Виктория Сикрет, а с една от тях дори има връзка. Има кратък брак с италианка, от който му остава новото име – Джино Бианкалана. В България бе известен като годеник на една от фолк певиците–Джена. Към днешна дата младежът грее със собствената си слава и се превърна в любимец на младото поколение.

„Бяхме деца, когато заминахме. Не познавах никого там–не знаех език, оставих приятелите си тук, всичко. Сега отново се чувствам като чужденец в България, след 18 години в САЩ. Но оставам“, споделя новият риалити любимец.

gino 20

Заради родината си той е готов да зареже луксозния живот в Чикаго, партитата и красивите жени. “Много съм щастлив. Искам да благодаря на всички българи, които гласуваха за мен. Аз показах себе си и хората го оцениха”, каза той веднага след излизането си от предаването. И заяви, че е готов да остане в България. Дали този избор ще промени живота му и как, предстои да видим.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!