You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Слънчев рай! 6 идеи как да задържим лятото у дома

Слънчев рай! 6 идеи как да задържим лятото у дома

Ако и вие искате лятна приказка у дома през цялата година, ето как да го постигнете

Мечтаете за слънчев дом, а в жилището не влиза достатъчно светлина? Ето как може да поканите слънцето у дома си и да задържите лятото тук през цялата година. С шест лесни трика може да имате преобразен дом за малко пари, който да ви създава красиви емоции.

Жълт цвят оказва голям ефект върху настроението, творчеството и концентрация. Ето как ще го използваме, за да преобразим и дома.

Слънчев дом
Слънчев дом

1. Можете да използвате този цвят във всяка стая. Бледожълтото и пастелните тонове, които успокояват са идеални за спалнята.

Може да боядисате една от стените в бледожълто, да добавите бели свещи и да декорирате леглото с бледозелени завивки. И имате прекрасна слънчева спалня, която ще изглежда като картинка.

По-ярките тонове, които могат да се използват за открояването на мебели или декоративни елементи и са по-удачни за кухни и бани.

2. Жълтите декоративни детайли не е нужно да се създават само четка и боя. Забележителен ефект в помещението може да постигнете с нарциси, лалета, хризантеми, мимоза,..

Може да посадите цветята в саксия, или да ги поставите в центъра на масата. Няма нищо по-лятно и по-слънчево от цъфнал слънчоглед, който стои в средата на помещението. Истинска приказка.

3. Жълтото е цветът на креативността и мъдростта. Той доста умело успява да насърчи комуникацията, концентрацията и е отличен за работния ви кабинет. Можете да боядисате две от стените в жълто, или да оформите цветен кръг с жълти детайли: дневници, осветление, папки и други подобни. Това ще се отрази прекрасно и на настроението ви, особено ако сте уморени. Много светло лимоново жълто е идеалният цвят за подобни помещения.

4. Жълта светлина е добре дошла и за коридори, или стаи в северната страна на дома. Това е и прекрасен начин, за да се увеличат визуално по-малки пространства. Боядисайте стените в бледожълто и добавете големи огледала. Така ще можете да преобразите изцяло дома си.

5. Декорирайте със слънчеви аксесоари. Не се отказвайте от помощта на декоративни тъкани, като завеси, покривки и одеяла. Дори покривката на масата може да има невероятен ефект върху помещението, ако изберете яркожълт цвят за нея. Или килима на пода.

6. Отличен баланс се постига между жълтото и бялото. За по-интензивен резултат може да комбинирате тези два цвята със зелено, или с ярки нюанси на синьо или лилаво. Много шик също така е комбинирането на сиво и жълто. Това предлага и безброй възможности за комбинации в дома.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!