You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > След Крисчън Грей и Саманта Джоунс: Имат ли Червена стая луксозните домове на Джейми Дорнан и Ким Катрал?

След Крисчън Грей и Саманта Джоунс: Имат ли Червена стая луксозните домове на Джейми Дорнан и Ким Катрал?

Стаята на болката е нужна на всяко изкушение за екрана, Джейми Дорнан и Ким Катрал обаче са по-скоро консервативни

Ако светът мечтае да превърне в реалност някои от любимите екранни образи, то в десетката със сигурност ще са Саманта Джоунс и Крисчън Грей. Двамата са атрактивни, успешни и подчинени на пламенните си желания.

Те накараха мнозина да дадат криле на мечтите си, естествено, благодарение на актьорите Ким Катрал и Джейми Дорнан. Култовите им образи в „Сексът и градът” и трилогията „50 нюанса” ги направиха заслужено милионери. Двамата показаха завидна предприемчивост като героите си. Инвестираха в имущество – и то какво?!

Джейми Дорнан напусна Великобритания със семейството си. Благодарение на моделската кариера и Крисчън Грей той може да си позволи разкошна къща в Лос Анджелис.

Не, в нея няма Червена стая. Той е глава на семейство и е предложил на съпругата си Амелия и двете им деца 233 квадратни метра жилищна площ, четири спални с бани и задължителната прекрасна градина с басейн:


Колежката му Ким Катрал, като едно по-голямо момиче, се оказа също с класически вкус. Тя обича лукса и може да си го позволи в Ню Йорк – на прословутото Пето Авеню.

Дизайнерът му Тони Инграо от студио „Ingrao Inc.“ го е обзавел така че да възкреси спомена за стария блясък на Холивуд. Домът на Ким Катрал е перфектното място, където да съберете много гости, но и достатъчно уютен, ако в него живее необвързана жена.


Да, на Саманта Джоунс от „Сексът и градът” би й харесал този апартамент – особено картината в хола и спалнята, достойна за кралица!
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!