You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Смърт и възмездие в Ритъмът на мечтите: Веру прострелва Роли

Смърт и възмездие в Ритъмът на мечтите: Веру прострелва Роли

Смърт и възмездие в Ритъмът на мечтите, Веру прострелва смъртоносно Роли

Невероятни обрати настъпват в Ритъмът на мечтите. Роли си връща паметта, но злия Веру успява да я застреля по време на церемонията. Симар е съкрушена и се опитва да отведе сестра си в болница, за да я спаси, но лекарят й заявява, че Роли е мъртва.

Докато семейството трепетно очаква завръщането на Роли, Симар преживява ужасен удар. Тя споделя с близките си последните събития, но Куши се намесва и заличава всички следи.

В Ритъмът на мечтите - Веру убива Роли
В Ритъмът на мечтите – Веру убива Роли

Когато Баравадж отиват в болницата, лекарят отрича да е приемал пациентка с името Роли. Той също така заявява, че не знае нищо за сестрата на Симар. Младата жена отвежда всички в храма, където и свещеникът се намесва, като твърди, че е последният ден на празника Навратри, поради което е невъзможно да се извърши венчавка. Симар е отчаяна, моли семейството да й повярва. Единствен Сид обаче е на нейна страна.

Нейна се свързва с Куши, като й съобщава, че семейство Баравадж не са успели да намерят тялото на Роли, нито пък вярват на Симар. Куши се среща тайно с Веру и му разказва как е заличила следите му и е скрила тялото на Роли. В същото време обаче тя има и нов опасен план, за да ограбят отново фамилията.

roli 2 r

Матаджи решава семейството да се прибере у дома, но Симар отказва да си тръгне, без да разбере къде са останките на сестра й. Единствен Сид остава до нея, но накрая младата жена изпада в нервен срив.

Нейна вече е доволна, че Сидхант е единствено неин и настоява семейство Баравадж да ги оженят. Младият мъж е съкрушен и не желае да мисли за брак, след случилото се с Роли, но Суджата се намесва с настояване да се подчини и да се ожени за Нейна.

roli rr

Разобличаването на измамницата в Ритъмът на мечтите, все пак се случва и то благодарение на Прем. Той случайно среща стар познат, който му подсказва, как може да бъде изобличена Нейна. Прем проверява записите от хотела и вижда истината. Той успява да се свърже със семейството и предупреждава Суджата, че трябва да им съобщи нещо важно преди сватбата. Въпреки всички спънки Прем пристига навреме и разкрива истината за Нейна. Матаджи побеснява и прогонва измамницата от дома си. Веру и Куши междувременно кроят планове, как да се отърват от нея.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!