You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Софи – любовта, която Джъстин Трюдо чака 32 години, а познава цял живот

Софи – любовта, която Джъстин Трюдо чака 32 години, а познава цял живот

Първата дама на Канада не само роди три деца на Джъстин Трюдо, но е и извор на вдъхновение за най-горещия политик

Замислили ли сте се коя е Първата дама на Канада? Жената, която буди завист повече от кралица Елизабет – истинската владетелка на необятната северна страна. Съпругата на Джъстин Трюдо е омъжена за най-желания политик на планетата. Това обаче далеч не е единственото постижение в живота й.


Някогашната водеща на канадската телевизия CTV Television Network, Софи Грегоар Трюдо е известна предимно като Първата дама на Канада. Бащата на децата й е истинска медийна икона. Притежава рядък чар и харизма, бори се за трудни каузи като феминизма, бежанците и правата на хора с различна сексуалност. Може би смятате, че Софи е късметлийка, но големият удар в действителност е направил той!


Въпреки че почти през целия си живот познавала семейството на Джъстин Трюдо (била е близка на брат му, докато той не загинал на 23 години), видял я е с други очи през 2003 година. Тя е водила благотворителен бал „Мерцедес – Бенц Гранд при“.

„Смеехме се много, шегувахме се, но в себе си казах, че той е някой, когото трябва да приема сериозно.”, споделя 41-годишната дама за „Chatelaine“. На другия ден му пише по електронната поща, но той не й отговаря. Съдбата обаче е хитруша и ги среща отново през лятото.

Джъстин Трюдо този път не се колебае и я кани на среща. „Знаех, че тя е истинската. Толкова е красива, но и грижовна, отговорна, съзнателна и фина. Тази вечер ни беше супер и не се сдържах. Попитах къде се криела 32 години, тъй като цял живот чаках само нея „, допълва разказа й премиера.

Джъстин Трюдо има майка-бунтар и не крие емоциите си. За себе си често казва, че е феминист и не се срамува открито да покаже, че е на страната на жените.


Двамата се женят през 2015 и впечатляват светската преса с приказна сватба.

Сватбата на Джъстин Трюдо и Софи Грегоар
Бързо им се раждат три деца Ксавие, Ела-Грейс и Адриен. Тя напуска работата си в телевизията, но не се отказва да играя значителна роля в обществото.


Софи подкрепя проектите на Джъстин Трюдо по отношение правата на жените. Тя е посланик на проекта „I am a girl“ и има за цел да работи за популяризиране на любимата й еко-кауза – опазването на питейната вода. Софи Трюдо е и йога инструктор и е същия спортен маниак като съпруга си.
Джъстин Трюдо и жена му Софи Грегоар

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!