You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > Софи Марсо: Когато станеш звезда на 14, животът на 49 започва отново

Софи Марсо: Когато станеш звезда на 14, животът на 49 започва отново

И на 50 Софи Марсо си остава най-невинната Мариана за французите, които й прощават всички пакости

Ще повярвате ли, че Софи Марсо вече е една 50 – годишна дама?! Трудно е да я наречем „достолепна”, защото тя все още прилича на сладко съседско момиче, въпреки драматичните любови и децата. Софи Марсо обаче е на 50, макар че тази цифра за нея не означава абсолютно нищо! На 14 стана звезда, влюби се в „прокурорска възраст” и заживя с мъж, който може да й е баща, а преди година, например всички разбраха, че за пореден път „започва „на чисто”.
sophie-marceau-teen
Да, Софи Марсо цял живот скандализира със смелостта да обича, но за французите си остава най-невинната, най-любимата Мариана и не само са простили, но и приемат изборите й.
sophie-marceau-boom
Публиката се влюби в момичето Софи Марсо. Беше само на 14, когато придружи приятелка на проби и режисьорът й предложи главна роля. „Купонът” и Клод Пиното постлаха пътя й към славата. Тя получи Сезар-и за дебют, засне продължения и скоро беше обявена за любимото момиче на Франция. Любовта обаче не прощава на никого…

От Полша, с любов

На 16-години разваля договора си с филмовата компания, но може да си позволи да плаща. Помага й приятелят й – 42-годишният режисьор Анджей Жулавски. Либералните французи за потресени – искат прокуратурата да възбуди дело срещу прелъстителя на тяхното момиче. Съветват да я консултира психолог.
sophie-marceau-andzey
Това между тях обаче е доказано любов. Тя е негова муза, той я снима във всеки свой филм. Живеят във Варшава и не мислят за останалия свят. Единственият облак в отношенията им на пръв поглед е нежеланието му да бъде баща на тази твърде зряла възраст. Нарастващият интерес на Холивуд към Софи Марсо обаче променя нещата. Тя ражда синът им Венсан. Родителите му се обичат в продължение на 17 години, но момичето вече е прекрасна млада жена и животът й готви изненада.
sophie-marceau-vincent-zulawski-1
sophie-marceau-vincent-zulawski

Смело сърце

С пристъпването на третото десетилетие в живота си Софи Марсо покорява Холивуд. Мъжът с най-магнетичните сини очи я избира за най-важната женска роля в режисьорския си дебют. „Смело сърце” обира всички възможни награди, а Мел Гибсън превръща партньорката си в най-ухажваната французойка зад Океана.
sophie-marceau-anna-karenina
Тя започва да пише сценарии, изиграва Ана Каренина и слага край на връзката си с Анджей. По времето, когато става поредното „момиче на Бонд” отпразнува 20-годишен творчески юбилей и…се омъжва.
sophie-marceau-jim-lemley
Новият господар на сърцето й е продуцентът Джим Лемли и историята им продължава само три години. За това време обаче се ражда дъщеря им Жулиет и тя снима първия си пълнометражен филм като протест срещу липсата на идеи.
sophie-marceau-juliette

Госпожа режисьорът и господин звездата

Докато снима „Изгубена в Довил” като режисьор, сценарист и като титулярна актриса среща Кристоф Ламбер. През смях разказва как се надявала да намери качествен актьор, а намерила своя най-добър приятел и любим мъж. Бракът им обаче издържа седем години, за да обявят възможно най-приятелската раздяла.
sophie-marceau-christoph-lambert

На средна възраст и сама – дали?!

След четиридесет години от връзка във връзка красавицата опита да опознае усещането да живееш без мъж в живота си. Актрисата не прави драма от това, но се оказа, че не може да се отърве от любовта.
sophie-marceau-cirile-lignac
Това вълнуващо чувство я намери в…кухнята. На 49 Софи Марсо се влюби в 38-годишния майстор-готвач и звезда в кулинарно шоу. Със Сирил Линяк животът й започна отново. Пораснала и непокорна актрисата предпочете да мълчи за новата си връзка. Едно обаче при Софи Марсо не се променя – тя може и не се страхува да обича!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!