You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > София Вергара и Джо: Любовта идва навреме

София Вергара и Джо: Любовта идва навреме

София Вергара познава трънливия път към славата и горчивите коктейли на съдбата, но умее да бъде автор на собствената си приказка с щастлив край

В Холивуд обичат влюбените – особено, ако са еднакво популярни и бляскави. София Вегара и Джо Манганиело сред най-красивите двойки, които предизвикват симпатията на публиката. На премиерата на филма Ready Player One атрактивната колумбийка и привлекателният й съпруг показаха, че меденият месец още не е свършил и двамата обожават да се забавляват заедно.


Джо беше, както обикновено, красив в елегантен син костюм и бяла риза, а София – с красива рокля на цветя, която само на нея би стояла като на двадесетгодишна. Двамата позираха заедно, без нито за миг да спрат да се докосват и усмихват.

Паметливи знаят, че съпрузите се запознаха през 2014, когато София Вергара тъкмо приключи с предходната си връзка. Само половин година по-късно Джо, като джентълмен от старата школа, паднал на колене и поискал ръката й. През ноември 2015-та двамата станаха семейство официално на бляскава церемония във Флорида.
София Вергара и Джо Манганиело сватба
„Бях на турне, когато научих, че София отново е сингъл. Взех номера й от един от колегите й и аз отлетях в Ню Орлиънс, за да я заведа на вечеря „, актьорът признава, че винаги я е харесвал, но била заета.

От друга страна, актрисата споделя, че се чувствала много стара за съпруга си, защото е пет години по-млад от нея и известно време се колебае да излезе с него.

❤️❤️❤️❤️🏝

Публикация, споделена от Sofia Vergara (@sofiavergara) на


„Не исках да се състезавам с другите за вниманието му. Мислех, че съм твърде стара, за да се боря с други жени, които го смятаха за привлекателен. Това и му казах – много си готин, ще бъде прекалено трудно за мен и не искам да излезем „, признава Вергара.

За щастие на София Вергара, Джо се показал настойчив и убедителен и промени решението си, а всичко останало е история…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!