You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Соня Оберой от „Ритъмът на мечтите“: Аз съм добър, лош герой

Соня Оберой от „Ритъмът на мечтите“: Аз съм добър, лош герой

Соня Оберой от „Ритъмът на мечтите“ не е истински злодей казва актрисата Шалини Сахута

Соня Оберой за кратко време се превърне в една от любимите героини в „Ритъмът на мечтите“, но също така и в изключително противоречив образ. От добродушна и мила жена, каквато я видяхме в първите епизоди, в които се появи, тя доста се променя.

Соня Оберой от "Ритъмът на мечтите" - една различна героиня
Соня Оберой от „Ритъмът на мечтите“ – една различна героиня

Зад този противоречив характер обаче стои още една, не по-малко противоречива личност – Шалини Сахута. Актрисата, която изпълнява ролята на загадъчната милионерка, казва за нея, че не е нито истински злодей, нито ангел, за какъвто иска другите да я мислят.

soniq

„Соня Оберой е една изключително сложна личност. Доста време ми отне, докато успея да я опозная като характер. Тя преследва целите си безпощадно и е готова на всичко, за да ги постигне. Когато реши да помогне на някого няма сила, която да я спре. Но в същото време далеч не е ангел“, разказва Шалини.

soniq 2

За нея е огромно предизвикателство да влезе в тройна роля в сериала, тъй като освен като Соня Оберой, тя трябва да се представи още като Симар и Куши. „Куши отново се опитва да изиграе цялото семейство и предрешена като Соня се омъжва за заможен мъж, опитвайки се да открадне дома им. Симар започва да подозира, че това не е истинската Оберой и открива маската й. Самата тя започва да се представя за Соня Оберой и за мен се оказва огромно предизвикателство да играя трите роли“, разкрива актрисата.

soniq 15

За себе си Шалини Сахута казва, че е практичен човек. Въпреки че обича модата и красотата, тя е и практичен човек. Завършила е IT технологии, но влечението към киното се оказва по-силно. Участва в редица реклами, преди да й предложат роля в сериал.

soniq 14

Най-често играе роли на злодеи, докато идва предложението за ролята на Соня Оберой в „Ритъмът на мечтите“. А какво ще се случи с нея, предстои да видите съвсем скоро.

salini

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!