You are here
Home > Здраве и красота > Спешна помощ за двойна брадичка: 3 супер прости упражнения с бърз ефект

Спешна помощ за двойна брадичка: 3 супер прости упражнения с бърз ефект

Двойната брадичка не се „лекува” с отслабване и напълняване, а с…молив

Свалянето на килограми, поддържането на сияйна кожа, перфектен маникюр – всички тези неща са важни за всяка жена, която държи на външния си вид. В преследване на идеална форма и ефектен грим обаче забравяме за нещо толкова деликатно и издаващо истинската ни възраст – шията и деколтето! Няма диета, която да ни спаси от двойната брадичка или увисването на кожата. За сметка на това пък има начин да си помогнем сами – с упражнения, които както се оказва, са съвсем прости, не изискват особено усилие и време.

В момента, когато усетите, че започва да ви се появява двойна брадичка, не мислете за диета, а сменете възглавницата си. С ниска или съвсем без – значително ще облекчите задачата си, а тя е:
Упражнения за двойна брадичка
Сутрин и вечер след измиване нанесете хидратиращ крем върху кожата на шията си и направете няколко упражнения.

Вземете молив със зъби и се опитайте да напишете във въздуха името и фамилията си, датата на раждане, града, в който сте родени и т.н. Ако не ви се получава лесно, първо опитайте първите десет букви от азбуката.

Завъртете десет пъти главата си в четирите посоки.

Тези упражнения не отнемат много време, но ако сте редовни в извършването им, ще се убедите, че има страхотна полза от тях.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!