You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Средиземноморска приказка в Сан Франциско- домът на Мишел Пфайфър

Средиземноморска приказка в Сан Франциско- домът на Мишел Пфайфър

Домът на Мишел Пфайфър изглежда като изваден от приказките

Тя е една от най-големите актриси на нашето време, но и една от най-загадъчните. Звездата от „Опасни връзки“, „Вещиците от Истуик“ и „Коза Ностра“ може и да се раздава пред камерите, но личния си живот пази повече от грижливо.

Талантливата актриса наскоро обяви имението си за продажба, като така за първи път позволи на феновете да надникнат в красивия й дом. Къщата е построена в затворен комплекс в Сан Франциско, с изглед към планината.

Домът на Мишел Пфайфър е истинска средиземноморска приказка сн.trulia.com
Домът на Мишел Пфайфър е истинска средиземноморска приказка сн.trulia.com

Множество дървета и зеленина обгръщат имението. Лози и бръшлян се вият и по стените на къщата, превръщайки я в истински рай през лятото. Вътрешното разположение на къщата също е в средиземноморски стил. Широк партерен етаж, който предлага всички удобства, френски прозорци, водещи към вътрешния двор, просторни стаи и високи тавани. Стълбище води към втория етаж, където се намират спалните на актрисата, децата и семейството й.

В къщата преобладават пастелните бежови тонове, а интериорът е от 40-те години на миналия век, когато е построена. Акцент е поставен върху градините — фонтан, вътрешен двор с дървета, спа център и дори плувен басейн. Ябълкова градина, тенис корт и много други удобства допълват жилището на актрисата. Имотът разполага още с офис, спортен център, три студийни апартамента за гости и много други.

Въпреки че го обожава, неотдавна Мишел Пфайфър обяви дома си за продан. Актрисата планира да се премести в Калифорния и уютния й дом остана празен. Цената, на която се оценя имотът е почти 30 милиона долара.

Имението е обградено от гора, разполага с частен път и е с изключително живописна гледка. Желаещи да го купят не липсват, като сред тях е и актрисата Дженифър Лоурънс, която също е почитател на Сан Франциско и зелените къщи. Актрисата е и активист за опазване на околната среда, което допълнително я мотивира.

0

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!