You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Стая 309: Ляле и Онур се помиряват, Филиз спасява брака им

Стая 309: Ляле и Онур се помиряват, Филиз спасява брака им

Влюбените от „Стая 309” правят така, че дори честолюбивата Йълдъз да е доволна, но етърва й има нов номер

В следващия епизод на „Стая 309” Нергиз дава втори шанс на любовта си със Самет. Куртулуш пак идва на помощ на баджанака. Съветва го да направи Голям жест – да скъса предбрачния договор на партито на холдинга. Нюню притиска мъжа си да разкрие тайната на зетя и двамата откриват начин да помирят скараните младоженци.

Йълдъз отива при снаха си. Разказва й защо е нужен подобен договор. Обещава й да пази тайната от Сюнгюл. Самет отказва на Нергиз да бъдат заедно и тя не разбира защо. Той иска да изпълни обещанието пред майка й. Онур праща вечерен тоалет на Ляле по повод празника на фирмата.
Стая 309: Нов хитов сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ започва по Диема Фемили
Пелинсу се огорчава при публичното обяснение в любов на Онур към жена му. Ляле му прощава историята с предбрачния договор. Бетюл и заговорницата й не могат да си обяснят защо са така влюбени и щастливи. Представа си нямат, че Филиз е новият „шпионин” в полза на младоженците. Тя е сменила договора в предишния епизод на „Стая 309”. Ерол обаче не е глупав и подозира жена си в измяна.

Онур заплашва братовчед си да престане с игрите. Заедно с Куртулуш приготвят изненади а жените си за празника на влюбените. Онур казва на родителите си, че Ляле е направила отстъпки за предбрачния договор.

Сюнгюл отстъпва пред средната си дъщеря и пуска Нергиз на работа в холдинга. Д-р Онур отива да работи в „Доктор без граници”. Денят на влюбените е интересен за семейните, а Нергиз получава покана за снимки, срещу които Сюнгюл възразява.

Онур се стяга за презентация, а братовчед му – да му попречи. Съученик на жена му се появява сред инвеститорите. Бетюл се дегизира като гледачка и отива на интервю при Ляле. Нюню и Нергиз отиват в рекламната агенция, но Куртулуш е по дирите им. Вдига скандал пред шефа на компанията.

Ляле се запознава със Сечил – партньор на мъжа й, а Пелинсу иска да използва дамата, за да провокира сцена между младоженците. В последния епизод на „Стая 309” Ерол разрушава проекта на Онур, а сестрите успешно провеждат кастинга за модели зад гърба на майка си.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!