You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Стая 309: Ляле и Онур се сдобряват

Стая 309: Ляле и Онур се сдобряват

Младоженците от „Стая 309” лесно преодоляват проблемите си, дори помагат на най-близките

Приключенията на Ляле и Онур от „Стая 309” продължават. Пелинсу е несломима в опитите си да всее раздор в двойката.

Предишната позиция на Куртулуш в холдинга на Саръхан отново се преразглежда. Пелинсу крои нов план, с който да разведе бившия си годеник. Търси помощник в лицето на Ерол. В дома на Йълдъз Ляле вижда мистериозната кутия от миналото на мъжа си.

Шабнем планира уикенд с Хакан, а Бетюл забърква поредната си интрижка. Отива в дома на етърва си, за да раздели двойката, която тя планира да прати на СПА. Ляле нахлува в спалнята на сверъките, за да търси кутията. Там обаче я сварва Онур. Ляле изпуска вазата, спира в нея, което провокира поредното напрежение между младоженците. Шерифе ги подслушва и снася ценната информация на Йълдъз и Бетюл. Ерол пък събира на обяд Онур и Пелинсу.

Едва в следващия епизод на „Стая 309” Онур се усеща, че някой опитва да го раздели с жена му. Ляле намира негова снимка и съмненията им са насочени към роднините.

Йълдъз за пореден път кани сватята и момичетата на парти. Сюнгюл подава ръка на несретния си зет. Казва на Нюню да назначи мъжа си в цветарницата. След това прави кастинг за прислужница на добре устроената си дъщеря. Избира филипинка да помага на Ляле.

Онур подарява нещо на Пелинсу за Нова година, но Филиз е подменила пакета, което скарва двете отново. В следващия епизод на „Стая 309” Онур протяга ръка отново на Куртулуш. Докато бълдъзите и тъща му подготвят парти-изненада за бебе Емир, той установява, че братовчед му го е уволнил неправомерно, дори без обезщетение.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!