You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Стая 309: Ляле връща пръстена на Онур , но се сдобряват след още една нощ заедно

Стая 309: Ляле връща пръстена на Онур , но се сдобряват след още една нощ заедно

Прясно сгодените от „Стая 309” все по-силно проявяват чувство за собственост един към друг

Ляле и Онур уж планират да се разведат веднага след раждането на детето им, но едва разменили си пръстени вече се държат като ревниви влюбени. В следващите епизоди на „Стая 309” ще видите него в спор с доктора, а нея – като дива лъвица, бранеща своето.
Онур вижда Куртулуш в служба на Ерол. Издебва момента да го предупреди да внимава със семейството на тъща му. Бетюл и Филиз непрекъснато държат „вражеския” лагер под око. Дамите Саръхан и бъдещите сватове пазарят в скъп бутик.

Исмет изпраща бъдещата снаха на бизнес срещата на Онур и Ерол. Бъдещият младоженец не спира да мисли за избраницата си. Ляле впечатлява японците със стил и поведение, Ерол и Филиз не спират да се излагат. Годениците прекарват вечерта великолепно, а бебето рита.

Пелинсу е провокирана от Филиз и още следващия епизод на „Стая 309” прави така, че да наскърби Ляле. Предупреждава я да не свиква със семейство Саръхан. Гневната бременна вика Онур и му връща пръстена без обяснение.

Сюнгюл се тревожи за детето си. Онур й казва, че са се разделили. Бъдещите сватове се събират, за да помирят младите. Филиз подозира, че е бременна, но доктор Онур разочарова ентусиастите.

Сюнгюл научава защо Ляле е върнала пръстена. С дъщеря си отиват при сватовете и казват каквото са научили. Родителите на младите им организират „инцидент” – настаняват ги в обща стая в хотел на Ава, пратени уж по работа. В курорта двамата се разясняват и срещат Ерсин, мъжът, който напуснал Ляле заради друга.
Ляле и Онур от стая 309 заминават в Ава, за да се сгодят отново
Куртулуш се запознава със Самет след като го спасява в инцидент. Ляле и Онур се сдобряват, но отвръщат на номера на близките си като им казват, че са се разделили окончателно. Пелинсу пречи на първата им целувка като влюбени.

Жените на Шади и Фикрет ги подозират в измяна, дебнат ги до ресторант, в който се срещат тайно заради тях. Доктор Онур кани Ляле на излет. Бизнесменът Онур започва да ревнува и се натриса при тях. Двамата младежи се провокират по всеки възможен начин.
Докато се борят за вниманието на Ляле, в дома на Сюнгюл има нова драма. В последния епизод на „Стая 309” цветарката прочита кореспонденцията на Наргис с шофьора и им забранява да се виждат. Пелин пък научава за пикника и се появява уж случайно, за да прави крос вгората. Целува Онур пред Ляле.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!