You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Стая 309: Нов хитов сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ

Стая 309: Нов хитов сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ

Една грешна нощ в Стая 309 ще роди любовна история, която ще върне за зрителите добре познати любимци на малкия екран

Любителите на нетипични любовни истории ще срещнат стари познайници и нови любимци в премиерния сериал „Стая 309“.

Името на новата лента може да ви е странно, но това е номерът на една хотелска стая, която свързва завинаги съдбите на Лале и Онур. Двамата главни герои са изиграни от младите, но вече много популярни Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ. Историята на любовта им започва след като дядото на младежа издъхва с особено послание на смъртния си одър.

Той завещава видео, в което казва на семейството си, че цялото му тежко имане и бизнес остава за този от внуците му, който се ожени пръв и стане баща.

Смаяните братовчеди може и да не са ентусиазирани, но амбициозните им майки се втурват да ги сватосват, с когото сварят. Майчините напъни провокира цяла поредица недоразумения, които в крайна сметка водят до това Онур да преспи с Лале, сещате се – в хотелска стая 309. На сутринта двамата не могат да се гледат и се заричат да забравят един за друг. След три месеца Лале се оказва бременна – идеална възможност за майката на Онур, която настоява да се оженят на секундата.
Стая 309: Нов хитов сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ започва по Диема Фемили
В сериала ще видите Демет Йоздемир, която познавате от „С Русия в сърцето”. Партнира й красивият Фуркан Палалъ – поредният победител в конкурсите „Най-добър модел на Турция“ и участник в „Най-добър модел в света“ за 2011 година. В сериала участват Фатма Топташ, позната от „Сезонът на черешите“ и Сумру Явруджук от „Брак с чужденец” и „Пепел от рози“.

„Стая 309“ се превръща в хит още през 2016 г. и в момента се снима втори сезон. В първите епизоди зрителите ще видят задочната битка на семействата на Ерол и Онур, след скандалното завещание на господин Али. Първият е развейпрах, а братовчед му е достоен да продължи делото на дядо си.

В същото време Ляле се опитва да помогне с пари на семейството, но трудно се задържа на работа. Майка й се опитва да я ожени със сватовник. Майката на Ерол е открила потенциална снаха, но и майката на Онур не спи.

Всеки отива на сляпа среща, но по ирония на съдбата Ляле не отива при този Онур, при когото я пращат. Ерол пуска лекарство в питието й, а тя отклонява от правия път сериозния си кавалер. Двамата отиват на дискотека и след това – стая 309.

След три месеца ставя ясно за недоразумението и че Ляле е бременна, не от този Онур, от когото трябва. По случайност разпознава бащата на детето си и с майка си отиват до холдинга. Там се разразява страшен скандал, но изненадващо и двете майки настояват за брак. Разбира се, бъдещата свекърва иска да вземе бебето и да изгони снахата срещу обезщетение.

Онур се съгласява на брак и разваля вече сключения годеж. Ляле не е щастлива да се омъжи за него и припада. Двамата дори не подозират, че в стая 309 се е родило нещо повече от авантюра за една нощ.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!