You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Стая 309: След любовна нощ в хотел и скандали Ляле и Онур се сдобряват

Стая 309: След любовна нощ в хотел и скандали Ляле и Онур се сдобряват

Интригата на Пелинсу не успява – влюбените от „Стая 309” разбират, че не могат един без друг

В следващите епизоди на „Стая 309” Йълдъз признава поражението си. Моли Онур да убеди тъща си да даде отново благословия за брака му с Ляле. Сюнгюл и най-голямата й дъщеря се чудят как да поднесат новината на булката. В този момент неочаквана подкрепа оказва Куртулуш.

Ляле получава контракции и звъни на Онур. Отиват на лекар и всичко е наред. След това двамата отсядат в хотел по настояване на Онур. Двамата са много щастливи, но изненада неприятна дебне влюбените от „Стая 309”. Доктор Онур идва на гости и показва компроматите в пресата. Ляле се разплаква, а годеникът й вижда съперника да прегръща любимата му.
Ляле и Онур от стая 309 заминават в Ава, за да се сгодят отново
Ляле вдига скандал и бизнесменът не може да обясни случката. Тя го гони от дома си. След това бъдещата майка се скарва със семейството си. В дома на Онур цари паника. Госпожа Исмет дава на младите седмица да се оправят завинаги или завинаги да се разделят. Ерол вижда в това златен шанс да провали братовчед си.
Онур и Ляле страдат по отделно, а бизнесменът признава пред баджанаците си, че е влюбен в майката на синчето си. Куртулуш дава запис, който помага на Ляле да разбере истината. Тя и Филиз искат да накажат Пелинсу за интригата и се натрисат на официалната вечеря с японците. Ляле целува дръзко годеника си пред всички.

Онур разбира, че е бил жертва на Пелинсу, но не може да прости с лекота недоверието на Ляле. Сюнгюл е готова на всичко, за да забрави зет й обидата. Филиз се мести при Ляле в следващия епизод на „Стая 309”. Надява се семейството на Ерол да се кае за загубата й.Онур е щастлив от промяната в Ляле.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!