You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Стая 309: Тайните на Онур провалят медения му месец с Ляле

Стая 309: Тайните на Онур провалят медения му месец с Ляле

История с кутия и Бетюл рискуват брака на Ляле и Онур в следващите епизоди на „Стая 309”

Меденият месец в „Стая 309” започва любопитно. Отбиването в Сапанджа носи смесени емоции на Ляле. Тя разбира, че мъжът й често е оставал тук. Онур вижда в стаята ягоди, шампанско – провокация от анонимен провокатор. Той подбира жена си да се приберат по-рано от предвиденото. Твърди, че го чака много работа, а в офиса Пелинсу го провокира с речта си, че той е заслепен, но скоро ще му мине. Йълдъз разбира, че брат й ще остане за година в родината. Сестрите на Ляле посещават новооткрития ресторант на Куртулуш и Самет, който не се е отказал от чувствата си.
Стая 309: Нов хитов сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ започва по Диема Фемили
Куртулуш иска да заведе жена си в Сапанджа. Ляле открива снимка от миналото на мъжа си, която я разстройва и й дава отговор за края на медения й месец. Бетюл се оказва интригантката, която планира и организира поредния номер срещу Ляле и Онур. Тя признава всичко пред Шерифе. Куртулуш иска разрешение от тъщата Нюню и Нергиз да работят в ресторанта. Йълдъз намира дом до този на влюбените младоженци в следващия епизод на „Стая 309”. Двете със Сюнгюл отново се скарват – този път заради Шерифе.

Ляле признава на сестрите си, че се съмнява в чувствата на мъжа си към Йозге – бившата му. Намират информация за нея. Оказва се, че Куртулуш я познава – баджанакът ги запознал. Сюнгюл подслушва Самет и Нергиз и по случайност се оказва в разгара на полицейска акция.
Ляле и Нергиз претърсват дома на Онур. Откриват кутия със спомени от миналото му. Онур пристига и те се измъкват незабелязано. Момичетата отиват в офиса му и попадат на пратка романтични послания – от Пелинсу за самата Пелинсу.

Онур за пореден път помага на баджанаците си. Халюк и Сюнгюл излизат на среща. Йълдъз праща мъжа си да ги следи. Оказва се, че емигрантът има сериозни опасения за здравето си. Охранител праща записи, които уличават ревнивата Ляле. Онур й е много обиден.
Докато двамата се карат, Пелинсу и Ерол заговорничат отново с в следващите епизоди на „Стая 309”. Сюнгюл отива да види младоженците в новия им дом. Дъщеря й обаче вижда тайнствената кутия в дома на свекърва си.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!