You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Стив Джобс: Един въпрос промени живота му

Стив Джобс: Един въпрос промени живота му

Стив Джобс си позволил да не бъде работохолик един-единствен ден в живота си, но го направил само заради Нея

Стив Джобс за всички нас е основателят на Apple – вдъхновителят на едно цяло поколение млади и човек, който изживя живота си и работи със страст, която малцина познават.

Той намери магия и красота в сфера, която за милиони е сложна поредица от цифри, алгоритми и системи. Не е пресилено да кажем, че изгоря, за да остави вечен пламък и вълнуваща история за успех.

В легендата за Стив Джобс ще се натъкнете на поредица от случайности, както историята за името и логото на Apple. Създателят на компанията пораснал във ферма с ябълкова градина, а докато решавали как да кръстят фирмата си гризал любимия си плод.
steve jobs apple
Най-щастливата случайност в живота си обаче държи на едно голямо изключение и на един важен въпрос, научи woman-onthe-top.net. Работохоликът Стив Джобс – същия, който до последния си ден беше в офиса, „избягал” от работа един-единствен път.

Не, не бил болен! Нито се е случил инцидент! Просто срещнал момиче – едно такова симпатично, дългокоса и с широка усмивка. Седяла на студентската банка, а той четял лекция.

Стив Джобс и Лорийн - такива, каквито се влюбиха
Стив Джобс и Лорийн – такива, каквито се влюбиха

Макар да е малко извън правилата, но след като свършил работата си се запознал с нея. Казвала се Лорийн Пауъл и изглежда симпатията от пръв поглед е била споделена. Дала му телефона си.

Вместо да чака три дена по неписан закон за срещите, решил веднага да я покани на вечеря. За беда имал уговорка по работа. Заклетият работохолик за пръв и последен път в живота си се запитал: „Какво щях да направя, ако това е последният ден от живота ми?“, разказват от Adme.ru.

Това наклонило везните в полза на Лорийн и животът му се променил. Като в романтичните филми нещата се получили, оженили се, родили им се три деца.
steve jobs wife lorren
Чаровната дама приела дъщеря му от младежка авантюра, останала с него по време на цялото му боледуване и така – до последния му дъх.

Свидетели на разказват, че миг преди да си отиде, Стив Джобс погледнал жена си.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!