You are here
Home > Здраве и красота > Стопете 8 см от талията само за 7 дни

Стопете 8 см от талията само за 7 дни

Чай помага да стопите 8 см от талията само за 7 дни. Вярвате ли, че е възможно? Всъщност – истина е. Тази напитка ускорява метаболизма и изгарянето на мазнини и въглехидрати — основната причина за наднорменото тегло. И осигурява бодрост през целия ден, благодарение на само три съставки.

Когато става дума за метаболизма, е важно да се знае, че най-доброто и най-ефективното време за неговото ускоряване е рано сутрин, веднага след като се събудите. Тази рецепта за отслабване е от само три съставки и предизвика глобална еуфория, най-вече заради отзивите за всички онези, които са я опитвали.

Чай топи килограмите за 7 дни!
Чай топи килограмите за 7 дни!

Ето и как да приготвите чая за отслабване.

Необходими съставки:

зелен чай
канела
дафинов лист

Начин на приготвяне:

В 800 милилитра вряща вода добавете 1 пръчка канела, 3 листенца дафинов лист и 1 равна супена лъжичка зелен чай. Не го оставяйте да заври, а го покрийте с капак и оставете да престои 15 минути и след това прецедете.

Начин на приемане:

Изпийте първата чаша чай на гладно. Втората чаша изпийте веднага след закуска, а третата вечер, преди лягане.

С консумацията на трите чаши от този чай гарантирано ще се отървете от излишните килограми, особено в критичните части от тялото, като корема, бедрата и кръста, а според тези, които са опитвали и усетили неговите ефекти, първите резултати ще бъдат видими само след една седмица. Всичките три съставки изгарят мазнините и ускоряват метаболизма, а това означава, че всеки опит за ускоряване на метаболизма и загуба на тегло трябва да бъде съпроводено с балансирана диета и умерена физическа активност, съветват от kafepauza.mk.

Внимание: Този чай не се препоръчва за бременни и кърмещи жени, така че ако сте родили наскоро, или очаквате дете, не го пийте.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!