You are here
Home > Здраве и красота > Супер-пилинг против целулит: Перфектна кожа у дома с кафе, сол и кокосово масло

Супер-пилинг против целулит: Перфектна кожа у дома с кафе, сол и кокосово масло

За да се спасим от целулита, обикновено ни препоръчват много спорт, храна и скъпи процедури – спасението обаче е много по-достъпно

Целулитът е като бич за съвременната жена. Липсата на качествена храна, активност и да си кажем честно – средства, ще откажат много дами от късите поли. Имаме обаче рецепта поне за последния проблем

В допълнение към редовните упражнения и голямо количество вода, докато застудява може да третирате проблемните места с пилинг. Той ще подобри циркулацията и ще премахне кожата, която прилича на портокалова кора. Докато дойде времето на късите поли, ще може да изненадате всички с перфектни бедра. Най-хубавото е, че няма да давате луди пари за него, а може да си го направите сами, у дома:
За този пилинг се нуждаете само от 3 съставки: смляно кафе, фина морска сол и кокосово масло.

Подготовка

В купа с мляно кафе, добавете шест супени лъжици разтопена кокосово масло и три супени лъжици сол и разбъркайте добре.
Рецепта за целулит с кафе, сол и кокосово масло
Как се прилага?

Преди баня, с помощта на четка от естествени влакна разтрийте кожата с целулит, за да подобрите кръвообращението и да я подготвите за попиване съставките на пилинга.

По време на душ, масажирайте с кръгови движения краката си с пилинга. Кофеинът от кафето ще ускори циркулацията и значително ще стегне кожата, песъчинките сол ще действат като скраб, а кокосовото масло ще подхрани и омекоти кожата.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!