You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Сватба и неочаквана развръзка бележат финала на „Откраднат живот“

Сватба и неочаквана развръзка бележат финала на „Откраднат живот“

„Откраднат живот“ завършва със сватба, неочаквани гости и много разкрития

Третият сезон на „Откраднат живот“ завършва с неочаквано завръщане на дългоочаквани гости, една красива сватба и още по-драматични разкрития. Професор Генадиев се опитва отчаяно да ограничи щетите върху имиджа си и да скрие истината за схемите в „Свети Кирил“. Виолета обаче е сигурна в падението му и предлага на Богданов да продължат двамата да работят. Доцент Захариев обаче не смята да остави нещата така и също придвижва своите планове за отмъщение. Каква ще бъде развръзката, предстои да видим.

Междувременно зрителите ще имат възможност да се насладят на една красива сватба и завръщането на двама стари познайници. Алекс Алексиев се завръща в ролята на д-р Василев. И подобно на героя си, актьорът също идва чак от Лондон за финала. Наталия и Калин най-после се венчават, а сватбата е един от най-красивите моменти в сериала. „Обичаме се много в чисто човешки и в реалния живот. Страхотни приятели сме и това много ни помага за химията на екран“, издават актьорите Дария Симеонова и Димо Алексиев. А освен това са и талантливи актьори. Защото успяха да убедят всички в любовта си.

Щастлива развръзка на финала на "Откраднат живот"
Щастлива развръзка на финала на „Откраднат живот“

А какво ще се случи с д-р Мазов и д-р Хинова? Двойката продължава да плава в доста бурни води. Личното им щастие се оказва застрашено не само от професор Гочева, но и от някои други герои в поредицата.

Що се отнася до Наталия и майка й, двете са на път да се помирят. Що се отнася до Галя и Вяра, двете лекарки прекратиха войната за сърцето на Борис Тасев, но има още подводни камъни помежду им. Как ще се развие връзката на Галя и д-р Тасев, какво ще се случи с д-р Добрева и ще има ли хепиенд за доцент Захариев, предстои да видим. Финалът на „Откраднат живот“ обещава да е повече от вълнуващ.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!