You are here
Home > Lifestyle > Сватба на Лазурния бряг свърза наследници на руски милионер и генерал на Кадафи

Сватба на Лазурния бряг свърза наследници на руски милионер и генерал на Кадафи

Поредната сватба за милиони, вдигната от руснак, прилича на извадена от лъскав роман история

Когато дъщеря на един от най-известните руски милионери влиза в брак, медиите никога не стоят мирно и тихо. С дни се коментират тоалетите, украсата, гостите и най-вече парите, които са похарчени. Още по-интересно става, когато се окаже, че младоженецът не е някой от „чергата” на олихарка, а потомък на генерала, който беше дясната ръка на Муамар Кадафи.
wedding anatasia fuks - masud abdelhafid (5)
Не само светските репортери дебнеха алчно за подробности церемонията, която свърза 21-годишната Анастасия Фукс и Масуд Абделхафид. Сватбата, която се състоя на вила на Лазурния бряг беше повече от панаир на суетата. Тя доказа на мнозина, че щуротиите, които сте чели в булевардните романи далеч не са така измислени.
wedding anatasia fuks - masud abdelhafid (2)
Булката, на която днес завижда Русия, може да изглежда твърде млада и далеч не е Пепеляшка. Тя е дете на Павел Фукс – големият бос на Mos City Group от Храков.
wedding anatasia fuks - masud abdelhafid (3)
Тя вдигна твърде високо летвата дори за руските олигарси. Не се омъжи в Москва, а във вилата Ефруси дьо Ротшилд в Сен-Жан-Кап-Фера на Лазурния бряг. Церемонията трябваше да е тайна, т.е. да бъде опазена от медийно любопитство. Милите гости обаче щедро публикуваха снимки и споделиха най-голямата тайна на празненството.
wedding anatasia fuks - masud abdelhafid (1)
Семейство Фукс дълго време криеше името на зет си, който се оказа наследник на дясната ръка на Муамар Кадафи. Масуд Абделхафид обаче няма нищо общо с Либия. Той е милионер, наследник на заможен род от Ливан. Не знае дори арабски като хората, защото е роден и възпитан в Лондон.
wedding anatasia fuks - masud abdelhafid (14)
Точно там се срещнал с Анастасия Фукс, която залягала над учебниците в Риджънтс. Никой обаче не очаква от двойката да се засели в Русия или да остане в Англия. Младоженецът си има дом и бизнес в Монако – място идеално за всяка наследница на руски олигарх.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!