You are here
Home > Lifestyle > Сватба от приказките: Пипа Мидълтън каза „Да“ на своя принц (Снимки от събитието)

Сватба от приказките: Пипа Мидълтън каза „Да“ на своя принц (Снимки от събитието)

Пипа Мидълтън се омъжи почти като кралица

Почти като кралица се омъжи една от най-популярните дами във Великобритания. По-малката сестра на Кейт Мидълтън — Пипа Мидълтън каза „Да“ на годеника си Джеймс Матюс.

Венчавката се проведе в тесен кръг в църква край имението на родителите й в Бъркшир. Шафери за събитието бяха малките принцеса Шарлот и принц Джордж. Събитието бе уважено от представители на света на спорта /Роджър Федерер и съпругата му/, бизнеса — роднини и приятели на семейство Матюс, както и на кралския елит — присъстваха принц Хари, принцеса Йожени и разбира се Кейт и Уилям.

Пипа Мидълтън се омъжи като принцеса
Пипа Мидълтън се омъжи като принцеса

Булката се омъжи почти като сестра си, като избра рокля с къси ръкави и скромна диадема, вместо тиара.

След вълнуващата сватба, младоженците се съгласиха да позират за няколко снимки пред медиите. Пипа изглеждаше като принцеса и очарова не само гостите, но и малките шафери.

След официалната венчавка, двойката се премести в стъкления дворец построен в градините на имението. Булката поръча стъклата чак от Белгия за големия ден. 5-степенно меню, класически оркестър, както и покани към някои от най-големите музикални звезди са част от програмата. Вижте още снимки от вълшебната сватба на Пипа Мидълтън в галерията по-долу.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!