You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Сватба в Изкушение: Шебнем и Керем се женят, Азра губи бебето

Сватба в Изкушение: Шебнем и Керем се женят, Азра губи бебето

Изкушение продължава със сватба, Азра губи бебето

Изкушение продължава тази седмица със сватба и неочаквани обрати. Азра губи бебето, а Шебнем и Керем сключват брак.
Когато младата жена научава, че любимият й приема предложението за брак на Шебнем, тя е съкрушена. В същото време решава да премълчи за бебето, криейки истината от него.

Шебнем съобщава на близките си, че ще се омъжва, но не всички са щастливи. Джан е убеден, че Керем преследва парите на сестра му, но нищо не може да направи.

Сватба в Изкушение: Керем отвежда Шебнем до олтара
Сватба в Изкушение: Керем отвежда Шебнем до олтара

 

В същото време Азра лъже Керем, че е загубила бебето, а той се разделя с нея. По пътя го среща Орхан, като Джан става свидетел на поредната свада помежду им.

ask 9

Хакан отново се опитва да се сдобри с Шебнем, но тя категорично го отхвърля. Решен да изобличи новия й годеник, той наема детектив да го проучи. Едже предлага на Джан да поиска от Керем да подпише предбрачен договор, а той се съглася на споразумението, без да се колебае. Последното кара Азра да заподозре, че приятелят й всъщност обича годеницата си.

izkushenie 4

На моминското тържество Азра и Шебнем се сближават. Бъдещата булка посещава приятелката си и научава, че тя е бременна. Джан започва да подозира, че между Керем и Азра има нещо, но други проблеми отвличат вниманието му.

Малко преди сватбата в Изкушение Неслихан научава истината за Керем и проблема му с Орхан. Тя му дава чек да изплати дълговете си, а в замяна на това, той приема да остане до дъщеря й. Орхан от друга страна е изправен пред най-голямото изкушение – да отмъсти на Керем за баща му. Той посещава гроба на покойния и разкрива истината – двамата са братя.

izkushenie

Още един избор се принуждава да направи Керем в „Изкушение“, в деня на сватбата си – да се раздели с Азра. Двамата прекарват вечерта преди венчавката заедно, като той я уверява, че обича единствено нея.

В същото време майка й научава за детето, което дъщеря й носи от него и настоява, двамата да се оженят. Азра я убеждава да не му казва нищо, но тя съобщава на майката на Керем – Сирма.

ask 8

Сватбата приключва, а Орхан и Азра се сблъскват. Тя научава, че дългът е изплатен преди сватбата и побеснява. Моли любимия си да се разведе и заплашва да каже на всички за детето. Керем я моли за отсрочка, за да не изоставя Шебнем толкова болна. В един момент Азра размисля за брака им, но е твърде късно. При спонтанен аборт губи бебето.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!