You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Сватбата на Ваня Джаферович върна късмета в живота му (Снимки)

Сватбата на Ваня Джаферович върна късмета в живота му (Снимки)

Ваня Джаферович се ожени за Евгения Ангелова от „Сървайвър” и сбъдна най-красивите си мечти

Ваня Джаферович и неговата Евгения са любимото семейство на зрителите, чието любимо шоу е „Сървайвър

Симпатичната двойка, погледната елементарно, е като извадена от страниците на жълтата преса – футболист и плеймейтка. В действителност обаче това тяхното е повече от любовна история, убеди се woman-onthe-top.net. Те са екип, задружни, подкрепящи се в дни на изпитание и на практика – разделят се само заради поредното реалити.
svatba_zhenya_vanja_1
Знае се: Ваня Джаферович участва и победи в „Сървайвър”, благодарение на Жени. Някога най-младата участница в приключенското реалити и до ден-днешен „боледува” по играта. По тази причина на своя глава записа футболиста, принуди го да изгледа наши и чуждестранни сезони и го изпрати с безценни съвети.
svatba_zhenya_vanja_2
Хърватинът изигра картите си по най-добрия начин и стана любимец на зрителите и феновете на играта. С ръка на сърцето си призна обаче, че тайната на успеха му носи име на жена – Евгения Джаферович.
svatba_zhenya_vanja_3
Далеч обаче преди общия им триумф обаче бяха нещастна поредица от травми, операции, страдание. Кариерата на хърватина приключи с присъдата на лекарите. До него в болничната стая непрекъснато беше любимата. Двамата обаче не погледнаха назад. Решиха да си имат бебе и с нетърпение очакваха дъщеря си, която нарекоха Леа.
svatba_zhenya_vanja_4
Раждането на момиченцето им обаче беше помрачено от поредната диагноза. Този път пострадалата беше Жени. Минусови температури или влиянието на климатика й причиниха парализата на Бел, докато беше бременна.

Красотата й пострада и лекарите я посъветваха – или секцио, или лицето й ще се скове завинаги. Спешната операция спаси самочувствието на младата жена, но и живота на бебето. Лея се родила с двойно усукана пъпна връв около вратлето.

Възстановяването й беше бавно, но успешно. Влюбените решиха да ознаменуват победата си с бутикова сватба. Тържеството беше малко, но изискано. В парк-хотел „Стара Загора” двамата отпразнуваха новото си начало, подкрепени от приятеля на младоженеца – Марко Турудич и Янита Янчева, която беше до Жени в „Сървайвър”.


Узаконяването на семейството наистина обърна късмета на Евгения и Ваня Джаферович. Победата в „Сървайвър”, която е обща, беше нищо пред раждането на второто им дете.
Бо - поредната победа на кака Леа, Евгения и Ваня Джаферович
Бо – поредната победа на кака Леа, Евгения и Ваня Джаферович

Малкият Бо беше посрещнат с ентусиазъм както от мама, тате и кака, така и от интернационалната фамилия и играчите в приключенското шоу. На славния отбор от Стара Загора им предстои нова битка. Жени има нова бойна задача за своя съпруг…Не напразно Ваня Джаферович е решил да се окичи с нова победа – този път в Big Brother All Stars 2015.
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!