You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Талисман за късмет връща успеха и щастието у дома

Талисман за късмет връща успеха и щастието у дома

Как да си направим талисман за късмет?

Всяка магия е форма на мисъл и енергия вложена в нея, но това не пречи да заредим с „магия“ и предмет, който да ни носи късмет. В родния фолклор има много легенди за цвете омайниче, или билка на крадците, която отключва скрити стаи, пълни с несметни съкровища. Естествено, голяма част от тези истории са митове, но има и някои растения и камъни, за които се знае, че наистина привличат късмета и успеха.

Днес ще ви разкажем за три прости начина да си направите собствен талисман. И то без особени трудности. А ако вярвате, че всеки от тези предмети ви носи успех и щастие, влагайки положителна енергия в тях, късметът няма да се забави и ще потропа и на вашата врата.

Талисман за късмет носи успех и щастие
Талисман за късмет носи успех и щастие

Талисман за късмет от сребро

Многобройни митове и легенди разказват, че среброто пази от върколаци, зли духове и дори таласъми. В действителност антибактериалните му свойства укрепват имунната система, спомагат за проясняване на ума и със сигурност помагат, да не се срещнете с подобни митични създания и в най-тъмна нощ. А заредено с положителна енергия и вяра, среброто е най-мощното средство за справяне с различни енергийни въздействия и влияния.

Как работи?

Купете или поискате да ви изработят в бижутериен магазин медальон по ваш избор. Нещо, което вие свързвате с успеха. Ако сте религиозни може да го отнесете в църква да го опеят, или при ходжа да бае за късмет върху него. Още преди да го предадете за обредния ритуал обаче, е добре да го заредите със собствената си енергия. Подръжте го в ръцете си, съсредоточете се върху предмета и вложете в него мисъл за любов, успехи и щастие. Или просто си наричайте тихо наум „Нека този предмет ми носи винаги късмет и щастие“. Изпълнете това наричане 9 пъти и предайте предмета за обредния ритуал. Или ако не искате да прилагате такъв, просто го сложете на шията си и го носете. Същото може да направите с пръстен, или гривна за ръка. Резултатът няма да закъснее.

Магичен камък

Всяка зодия си има собствен зодиакален камък, който й носи успех, но за това ще си говорим друг път. Днес ще ви разкажем само за няколко камъка, за които се смята, че са универсални носители на положителна енергия и успех.

Тигрово око

За него се вярва, че носи успех и просперитет в бизнеса. Ако искате да имате късмет в търговските начинания, направете си талисман с тигрово око и го дръжте в магазина или офиса си. Ще ви донесе успех.

Рубин

Камъкът на кралете е един от най-тачените и ценени дори сред магьосниците. В комбинация със злато носи невероятен късмет на притежателя си. Ако искате да се издигнете в кариерата, носете го като пръстен със златен обков. И успехът няма да закъснее.

Малахит

Наричат го още камък на желанията. Сбъдва най-съкровените желания. Но внимавайте — само чистия малахит може да помогне да сбъдне желанието и успеха си. Добре е да го носите на лявата ръка — ще ви предпазва от неприятни ситуации и ще балансира енергията ви. Най-добре е да го носите в зелен цвят.

Оникс

Ако вярвате, че упорството и постоянството са ключът към успеха, това е вашият камък. Той няма да накара рогът на изобилието да се изсипе върху вас, но ще ви пази от лоши решения, негативни влияния и ще ви дава смелост да продължите напред и да постигнете целите си. Скъп съюзник, когато решите да преследвате целите си на всяка цена.

Билка за късмет

Без да навлизаме дълбоко в дебрите на магията и езотериката, ще ви предложим няколко растения, които привличат щастието към вас. В първия вариант може да си ги отглеждате у дома, а във втория да ги носите като медальон.

Бамбук на щастието

Изглежда красиво, отглежда се лесно, а разклони ли се с 21 стръка, ще ви носи късмет във всяка област на живота. Прекрасно растение, което може да гледате у дома.

Талисман на късмета

За него се нуждаете от: канела, мускатово орехче и карамфил, от които трябва да смесите по 5 супени лъжици. Всички съставки са смлени, а към тях се добавят и 3 супени лъжици босилек – най-мощното средство за справяне с всяка магия сред билките. Смесете ги в купа и ги прехвърлете в парче зелен плат, което завързвате със зелен конец като торбичка. Окачете го в дома си и на три месеца му сменяйте мястото. Малко количество от същата смес може да носите и в медальон на врата или ръката. Пак не забравяйте да му сменяте мястото на няколко месеца.

Дърво на парите

Това растение отдавна е известно като магнит за пари. Ако искате финансово благополучие, добре е да го имате в дома си.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!