You are here
Home > Здраве и красота > Течна диета – хит за лятото: Топи 15 килограма за две седмици

Течна диета – хит за лятото: Топи 15 килограма за две седмици

Дори и след течна диета може да задържите идеална форма с плавен преход – захранване

Ако планирате отпуск, отдаде ви се неочаквана възможност да сложите банските или просто сте намерили най-зашеметяващата лятна рокля, с течна диета може бързо и лесно да се приведете в идеална форма.

Сезонът така и така не предполага свирепо чувство за глад, а и заради жегите се нуждаете от течности, за да се чувствате добре. Тази диета намалява обема на стомаха и поради тази причина лесно ще контролирате апетита си и ще загубите излишното тегло.

Тя се основава на консумация на течни храни, сокове, сиропи, млечни продукти, билкови чайове и вода. Общото количество прием на течности на ден не трябва да бъде повече от 3 литра.
Бърза и ефикасна течна диета за отслабване без глад
А, това е средният дневен план:

09:00 – една чаша овесена каша

10:00 – чаша бульон

11:00 – чаша топла преварена вода

12:00 – чаша сок разреден с вода

13:00 – чаша топла преварена вода

14:00 – чаша мляко

15:00 – чаша чай без захар

16:00 – чаша бульон без сол

17:00 – чаша топла преварена вода

18:00 – чаша топла преварена вода

19:00 – една чаша сок

20:00 – чаша топла преварена вода

21:00 – чаша кисело мляко с ниска масленост

Резултатът след течна диета, която продължава само две седмици е феноменален. Губите критични 15 килограма и се чувствате страхотно!

Общо-взето можете да пиете вода, колкото ви е нужно и две чаши горчиво кафе. Хитър трик в началното залъгване на глада е да пиете течностите на глътчици.

Ще попитате за захранване с основание. За да не загубите ефекта от тази бърза диета, два дни поне редувайте нормална храна с течна.

След това трябва да спазите правилото за здравословно хранене – да сдъвквате храната добре, докато стане на каша. Стомахът ви ще е „забравил” как се обработва твърдата храна и ако го изненадате изведнъж, ще бъде болезнено за вас и убийствено за фигурата. След като сте били на течната диета опитайте да стоите далеч от мазното поне за един месец.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!