You are here
Home > Lifestyle > „Типична” руска сватба за 2 милиона: Три булчински рокли, чужди звезди и Алла Пугачова (Снимки)

„Типична” руска сватба за 2 милиона: Три булчински рокли, чужди звезди и Алла Пугачова (Снимки)

Вече научихме какви са изискванията на традиционната руска сватба на милиардерите

Милиардерите от бившия СССР знаят, ако не какво е стил и умереност, поне – какво е да харчиш луди пари. Техните сватби са истински феномен. Да го наречем например «не хуже чем у Гуцериевых» (не по-лошо от на Гуцериеви). След вакханлията на синчето му, всички подобни мероприятия минават по калъп – тежки булчински рокли (не една!), световни имена, пищна декорация и Алла Пугачова!
ruska svatba 12
Главата на руския строителен холдинг „Ташир“ Самвел Карапетян също жени син, но за разлика от консервативния Гуцериев, снаха му не беше тиха, скромна невеста, а дръзка млада дама…с грузинска кръв. Братовчедите в Армения сигурно са потресени, а и тя не е плаха бедна студентка, а съсобственичка на интернет-магазина Buy By Me.
ruska svatba 14
Младото семейство подари на 500-те гости на сватбата национални танци, изпълненията на британската група Maroon 5, добрата стара Алла Пугачова и бившия й Филип Киркоров. Присъстваха и Дима Билан, Валерий Меладзе и София Ротару
ruska svatba 10
Богатият свекър заема престижно 28-мо място в класацията по богатство в Русия, съставена от „Форбс“. Холдингът му е изграден от над 200 компании строителни компании, търговски фирми и финансови дружество. Според експерти притежава 3,1 милиарда долара.
ruska svatba 15
Синът му е едва на 23-годишни. Саркис Карапетян е влюбен до уши в Саломе Кинцурашвили и дума не чува, че е млад за брак. 25-годишната избра за най-романтичния си ден три тоалета на топ дизайнерът Ели Сааб и бижута на стойност 200 хиляди долара.
ruska svatba 13
Новата милиардерска сватба в Русия се състоя в ресторант „Сависа“. Рецепцията на хотела заради тях беше украсена с изкуствени дървета. Гостите пък ахнаха при вида на девететажната сватбена торта, покрита с бели живи цветя.
ruska svatba
Явно свекърът е изпълнил всички желания на взискателната си снаха. Тя направи рядък жест на уважение – облече традиционна арменска носия, за да изтанцува пред всички народен танц!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!