You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > Той си пада по теб: 7 знака, че изпитва истински интерес, а не ти губи времето

Той си пада по теб: 7 знака, че изпитва истински интерес, а не ти губи времето

Вместо да водите безкрайни анализи на думите му с приятелки, разчитайте на невербалната комуникация да ви разкрие тайната му

„Харесва ли ме наистина или е само любезен?”, „Истински ли се интересува от мен или просто обича да флиртува?” – Тези въпроси и още подобни си задава всяка жена, независимо от възрастта си. По-опитните приятелки със сигурност може да помогнат със съвет. Вместо да правите безкраен анализ на думите му обаче, по-добре вижте как се държи като се видите.

Той настина ви харесва, ако:

Наистина ли ви харесва как да разберете

Си пипа косата

Това внася повече увереност не само в мъжете. Щом видят човека, когото харесват, несъзнателно си „оправят” прическата. Не сте ли се хващали и вие да си подреждате несъществените нередности с прическата?!

Си слага ръцете на половината тяло

Ако се хваща за кръста, слага си ги в джобовете или си се докосва случайно около средата на тялото, то това е знак, че му допадате. Така подсъзнателно демонстрира сила (един вид – петелчи се пред вас). За същото е знак, когато седне с разтворени крака срещу вас.

Заема повече място

При животните, по-голямата част от самците се стараят да спечелят женската като разперват своите пера или кожа. По този начин се стремят да изглеждат колкото могат по-големи. Когато мъжете правят подобни неща, това означава, че искат да спечелят жената срещу себе си.

Отворена позиция на стоене

В ситуации, когато са събрани повече хора, които общуват, винаги изглеждаме отворени към личността, която ни харесва. Обърнете внимание на краката на мъжа, с когото разговаряте. По-голямата част от хората несъзнателно въртят стъпалата към личността, която им харесва.

Говори с голямо красноречие

Обърнете внимание на моментите, когато изведнъж започва да говори заинтересовано и иска да покаже, че е познавач в дадена област. Прави го, защото иска да ви впечатли.

Копира вашата позиция на стоене

Вижте начина, по който стои и е възможно да забележите, че е копирал стойката ви. Това означава, че той се старае да ви разбере и да намери нещо общо с вас, ако ще да е езикът на тялото.

Показва голяма възбуда

Ако му харесвате, изражението на неговото лице ще бъде по-приятелско и открито. Ще ви гледа с усмивка и очарован, може и да е нервен и смутен.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!