You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > Топ модни трикове за есента (Как да изглеждаме като от корица на списание)

Топ модни трикове за есента (Как да изглеждаме като от корица на списание)

Есента чука на вратата и е време за обновяване на гардероба с няколко модни трика.

С настъпването на всеки сезон сме залети от новите модни трендове, които надничат от списанията и витрините на магазините. Есен 2017 не прави изключение. Затова представяме на вниманието ви трикове, с които да намерите своите попадение за по-студените дни и да бъдете на гребена на модната вълна.

Червеното е абсолютен хит за новия сезон. То не само внася настроение през мрачните дни и кореспондира с есенните багри, но и ще ви накара да се чувствате изкусителни и желани. Изборът е ваш коя част от тоалета си ще подчините на цветовата тенденция. Ако не ви се нрави особено, опитайте с обувки или чанта. Отново вниманието ви е гарантирано!

Апликациите по дрехите е от онези модни трикове,

които явно намигат на миналото и го възраждат. Розите са най-актуалните мотиви, както и различни животни, емотикони или надписи. Вече в почти всеки магазин за дрехи може да откриете парченцата, които с никакво усилие и известна доза въображение да разкрасите дънките или дънковото си яке. Така може да сте сигурни, че ще притежавате уникален модел!

Модни трикове на хитра есенна визия

Кадифето също е част от ретро вълната. Тази материя предизвиква крайни реакции – или сте й голям фен или не я приемате подходяща за друго, освен за домашно облекло. Черно и червено са топ цветовете, а най-подходящият вариант е кадифен панталон, който ще ви осигури луксозна визия и топли есенни дни.

В синхрон с по-хладните дни, на пиадестала се изкачват и шарените и сладки чорапки!

Вероятно ви се струва странно да се носят със сандали, но тенденциите не винаги следват общоприетите стандарти. Това също е от тези трикове, които ви позволяват по-плавно преминаване от летен към есенен гардероб. Любимите ви отворени обувки ще ви сложат по-дълго, ако се престрашите да ги носите със сладурски чорапки.

Малките и добре оформени чанти са един от хитовете на есен 2017. Забравете за раниците и големите торби, които побират цялата ви тоалетка. Ако искате да сте модерни, а и да ви е по-леко в ежедневието, заложете на кожено бижу с дебели стени и малки дръжки. Подобен аксесоар винаги издава стил и няма да сбъркате с малко по-сериозно инвестиция за сметка на високо качество.

Интересни модни предложения може да откриете в секцията ни „Базар“ в менюто на сайта.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!