You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Трагичен финал на Изкушение: Шебнем умира, Азра и Джан се разделят!

Трагичен финал на Изкушение: Шебнем умира, Азра и Джан се разделят!

Очаква ни трагичен финал на Изкушение, ето какво се случва в сериала

Трагичен финал на Изкушение ще видят зрителите на сериала. Героинята на Хазал Кая успява да сбъдне мечтата си да стане богата, но плаща за това жестока цена — живота на Шебнем и бъдещето на Керем.

Неслихан научава за сватбата на Джан и Азра, и успява да стигне до олтара. Тя ги заплашва, че ако се оженят, ще лиши сина си от наследство. Въпреки това двамата сключват брак, напук на майка му. В същото време Керем е в затвора, където се среща с Орхан. Той се опитва да го накара да оттегли жалбата си, като заплашва брат си, че ще разкрие истината за връзката му с Азра.

Керем не се поддава, затова Орхан е принуден да признае, че са братя.

Младият мъж е потресен и иска обяснение от майка си. Сирма признава, че двамата са братя и съжалява за греховете си. В същото време Керем разкрива всичко на съпругата си и я моли да му прости и да започнат живота си на чисто. Измъчван от подозрения и угризения, той оттегля жалбата срещу брат си.

Трагичен финал на Изкушение
Трагичен финал на Изкушение

Началото на края на трагичния финал на Изкушение Шебнем научава голяма част от тайните около брака й. Тя разбира, че майка й е покрила дълговете на Керем, за да се ожени за нея и е потресена. Неслихан се опитва да се помири с дъщеря си, но е отхвърлена и от двете си деца. В същото време Шебнем разбира, че очаква дете, а лекарите я предупреждават, че ако не направи аборт може да изгуби живота си.

ask 2

Развръзката наближава, но е доста неочаквана. Керем и Шебнем решават да запазят бебето, но Неслихан също постига своето отмъщение. Тя проваля изгодна сделка на Джан и Азра за спортен център, като ги наказва за брака им.

ask 9

След като е освободен Орхан отива при Сирма, за да търси разплата. Джан и Азра са бесни заради провалената сделка и той окончателно се разделя с майка си. Съпругата му обаче е решена да изглади нещата и посещава Неслихан. Разкрива й истината за брака им, както и че е подписала предбрачен договор. Осъзнавайки истината, Неслихан ги благославя и връща Джан начело на фамилията.

ask 9r

Следва още една изненада за нея—научава за бременността на Шебнем, но не може да се намеси.

aks 78r

Докато фамилията Вурал празнува, Орхан се появява в дома на семейството. Заплашва Керем с оръжие и настоява заедно да разкрият истината за отношенията си. В големия финал на Изкушение Керем напада Орхан и двамата се сбиват. Шебнем е простреляна и умира в линейката, на път за болницата. Керем убива брат си и е арестуван.

ask 47

Най-покъртена от случилото се обаче е Азра. Тя признава, че вината за всичко е само нейна и го моли за прошка. Дълбоко наранен от историята и признанията й той я напуска.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!