You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Тръгва „Изкушение“ с Хазал Кая: Една история за изборите в живота

Тръгва „Изкушение“ с Хазал Кая: Една история за изборите в живота

Хитовия сериал „Изкушение“ тръгва на малкия екран, Хазал Кая се завръща

Нов хитов сериал, тръгва по Би Ти Ви Лейди. Хитовата поредица „Изкушение“ предизвика истински бум на Балканите, а сега и у нас. Историята на трима младежи от различни светове, повтаря донякъде сюжета на „Север – юг“ и „Огледален свят“. Кои са правилните избори в живота и пътят към богатството с жертви на всяка цена ли е пътят към щастието?

В новия сериал „Изкушение“ съдбата среща трима младежи – Керем, беден младеж, който е на път да изгуби дома си заради лихвари, Азра — също бедно момиче, което е влюбено в него и Шебнем — богато, но неизлечимо болно момиче.
Съдбите на тримата се преплитат, като Шебнем започва да се увлича по Керем, а Азра вижда в това своя шанс към успех и слава. Плановете й обаче предизвикват буря от ревност, омраза и страст.

„Изкушение“ връща Хазал Кая отново на екран
„Изкушение“ връща Хазал Кая отново на екран

Тази седмица в сериала ще видим как Шебнем и Керем се сближават, след първите си случайни срещи, в клуба, в който богатото момиче тренира. Азра използва ситуацията, за да тласне любимия си към обятията на богатото момиче.

Шебнем осъзнава, че болестта й се е върнала. Споделя с Азра, че си мечтае единствено да изживее истинската любов. Това тласка Азра да притисне Керем да задълбочи отношенията си с богатото момиче. Първоначално той се противопоставя и се опитва по законен път да реши проблемите си, но в крайна сметка се предава, подмамен от изкушението да натрупа бързи пари.

Семейството на Шебнем разбира, че тя е тежко болна, а майка й осъзнава, че освен това е и влюбена в учителя си по плуване. Моли Керем да помогне на дъщеря й да се подложи на терапия… Двамата с Азра задействат плана си.

Ще се поддадат ли героите от „Изкушение“, на изкушението? Предстои да видим…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!