You are here
Home > Lifestyle > Третият път е за щастие! Елизабет Мърдок и нейната луда английска сватба (Снимки)

Третият път е за щастие! Елизабет Мърдок и нейната луда английска сватба (Снимки)

Дъщерята на Рупърт Мърдок — Елизабет Мърдок повярва в любовта за трети път

Третият път е за щастие, казват старите хора, а Елизабет Мърдок вярва в поверията. Красивата дъщеря на медийния магнат Рупърт Мърдок отново мина под венчило.

И вярва, че този път е открила любовта в лицето на художника Кийт Тайсън. Двамата са заедно от дълго време и сватбата бе очакван финал на връзката им. Но като майка на 4 деца и с два развода зад гърба си, Елизабет доста дълго се колеба, преди да каже „Да“ на любимия си.

Елизабет Мърдок с трета сватба
Елизабет Мърдок с трета сватба

Дъщерята на Рупърт Мърдок, която работи като тв водеща, често е във вихъра на светските събития. Нейна специалност са срещите с гости от най-висша класа, като Дейвид и Саманта Камерън, кралското семейство и много други.

И въпреки че самата тя е смятана за част от британския елит, сватбата й може се определи единствено като красива, щура и съвсем не английска. С два брака зад гърба си, 48-годишната блондинка избра нетрадиционен начин да се омъжи.

В хамбар.

Дървената постройка бе изградена специално за събитието в дома на двойката в Уестуел, графство Оксфордшайър. И не зависимо, че разполага с лично състояние от 160 милиона долара, Елизабет отказа всякаква помпозност, залагайки на семпла венчавка, в тесен кръг. Поканени бяха само най-близките им приятели и роднини.

Булката направо сияеше, облечена в ниско изрязана рокля без ръкави. Ефирният тоалет от тюл и дантела, разкриваше елегантната й фигура.

Красивата младоженка каза „да“ под зоркия поглед на баща си и в компанията на бившия водещ на Top Gear Джеръми Кларксън и приятелката му Лиса Бентинк. След сватбата се проведе прием в градината, за който гостите не спират да говорят. Тристепенното меню с моцарела, мини пици, телешко и огромна торта, бе обилно полято с шампанско от „Шато Лафит Ротшилд“,което е едно от най-скъпите в света. Честито на младоженците и „Горчиво!“.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!