You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Цветарници от ковано желязо: Достойна опора за красотата (Снимки и идеи)

Цветарници от ковано желязо: Достойна опора за красотата (Снимки и идеи)

Очарованието на кованото желязо и красотата на саксийните цветя подсилват романтиката на интериора

Модата на кованото желязо никога няма да престане да бъде актуална, вярват от woman-onthe-top.net. Независимо от студенината на материала, никой не отрича красотата на извивките и решенията, които могат да се направят чрез него. Обикновено се ползва за порти, перила, ефектни решетки на прозорци и камини. Ще го видите и като украса на мебели. Днес обаче ще ви разкажем за великолепието, наречено „цветарници от ковано желязо”.

Цветарник от ковано желязо пести място, подсилва красотата и не губи чара си
Цветарник от ковано желязо пести място, подсилва красотата и не губи чара си

Ще се намерят доста опоненти на тази идея. Да, поръчката на изделие от ковано желязо е скъпо. Да, цветята са прекрасни сами по себе си и не се нуждаят от още украса. Да, но…
cvetarnici
Така и така е скучно и невинаги удобно да си наредим саксиите в редичка на перваза. Ако сте като нас, любителки на цветята, със сигурност имате по много. Всяко от тях има нужда от светлина, а всички ние – нужда от пространство и удобство.
cvetarnici 2
Цветарниците от ковано желязо може и да не са евтини, но се поръчват веднъж. Изглеждат великолепно, подсилват внушението за романтика и класическа красота на интериора. Никой не се и съмнява, че са здрави и че те поне ще издържат на времето и ползването.
Kovanye-podstavki-dlya-tsvetov-01
Събрали сме от световната мрежа различни арт-идеи за дома ви. Те са толкова различни и вдъхновяващи, че сигурно веднага си представяте как би изглеждал дома ви с някой от тези красиви образци на цветарници от ковано желязо.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!