You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > Цветовете, които ни подмладяват

Цветовете, които ни подмладяват

Всяка година тялото ни се променя. Ето как запазим младостта със стил

Всяка година нашата коса и кожа едва доловимо се променят, а след определен период някои цветове, вече не ни подхождат, както по-рано. За да запазите младежкия си вид, цветовете, които избирате трябва да кореспондират с настоящ вид.

Това не означава, че трябва да зарежете късите поли или ярките цветове и да носите само черно и кафяво. Всъщност, точно обратното — вместо да изпадате в депресия, че вече не може да носите бонбонено розово или електриково синьо, насладете се на удоволствието да се обличате със стил. И да подлудявате всички с ефектна визия, която да ви подмладява.

Тези 4 цвята доказано правят точно това — подмладяват ви!

Цветовете, които ни подмладяват
Цветовете, които ни подмладяват

Тюркоаз

Тюркоазът е цвят, който подчертава блясъка на всеки нюанс на кожата. Има много нюанси на този цвят, които се движат между синята или зелената гама. Открийте перфектния нюанс на тюркоазните цветове за вас. И ще бъдете безкрайно щастливи.

Розе и циклама

Сменете пастелния розов нюанс с цвета на цикламата. Звездните момичета много добре познават потенциала на този цвят и затова го избират за рокли или костюми. И всички те изглеждат младолики, отпочинали и свежи. Освен това, не забравяйте, че с възрастта идва и удоволствието да носите по-ярки цветове.

„Новото“ черно

Черното стои добре на всички. Понякога този дълбок черен цвят изглежда твърде сериозно върху твърде зряла кожа. Заради него бръчките и сенките под очите изглеждат по-дълбоки и тъмни, отколкото са. В такива случаи може да го замените с тъмно сиво или тъмно синьо.

Ледено синьо

Още един цвят, който подхожда на повечето жени. Това е светлосиният цвят с прилив към виолетово. Косата и кожата стават „по-студени“ с годините, а светлосините нюанси изглеждат чудесно, без значение какъв е вашият оттенък на кожата.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!