You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Цветя, които прочистват въздуха, но и носят пари, успех и късмет в дома

Цветя, които прочистват въздуха, но и носят пари, успех и късмет в дома

Саксийните растения са радост за окото и много полезни за микроклимата у дома, но и привличат позитивното в живота ви

И да не сте любител-цветар със сигурност не оставате безразлични към хубавата колекция от стайни растения. Цветята в саксии носят красота и живот в дома, благоприятстват и микроклимата в него. Знаехте ли обаче колко от тях могат да привлекат щастието и просперитета към вас?!

1. Бамбуковата палма унищожава вредните химически съединения: формалдехид, ксилол, толуол и други подобни в пространството, но и внася баланс на енергията в стаята.
Бамбукова палма
2. Пахирата не е много популярна и в това фаталистите ще прозрат причина за всеобщата липса на финансова стабилност. Ако искате отново да се почувствате късметлии, непременно си я вземете. Бързо ще разберете защо я наричат Дървото на парите. Не забравяйте обаче, че трябва имате три или пет броя от нея!
Пахира
3. Любимият ни фикус е проводник на добра енергия според Фън Шуй. Чудодейните му способности се обясняват със заоблените му листа.
Фикус
4. Растението спатифилум известно като Дамско щастие пречиства въздуха от химическите вещества и намалява излъчването на електрониката в стаята. С думи прости – ако сте „в засада” на телевизор, компютър, пералня, момичета, купете си спатифилум!
Спатифилум
5. Красула е Дървото на живота за българите и Дървото на парите за съседните народи. При всички случаи обаче носи просперитет в работата. Ако се борите за напредък в кариерата, непременно сложете саксия с него до входната врата!
Красула
6. Любимите ни капризни орхидеи са радост не само за окото. Те са древни любовни символи, които привличат любов, приятелство и успокояват душата. Те са чудесен подарък за новоизпечените родители.

7. Филодендронът харесва и естествена, и изкуствена светлина. Неговите сърцевидни листа внасят положителни емоции в целия дом.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!