You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Арестуват Йозкан, Митхат признава чувствата си на Хазал

Твоят мой живот: Арестуват Йозкан, Митхат признава чувствата си на Хазал

Дениз помага на Йозкан в „Твоят мой живот” – спасява го от смъртта, но от ареста не може

В следващият епизод на „Твоят мой живот” Махиде изплаща окървавения нощ на снаха си. Дилара е щастлива и хвърля доказателството срещу дъщеря си в морето. Харун обаче добре познава Махиде и не й вярва. Отива в дома й да търси истинския нож. Вижда наранения й пръст и подозира, че е измамила жена му. Махиде признава, че не се е отказала от отмъщението си. Дава оръжието на Чаатай да го скрие.

Хазал бяга при Митхат. Той я приютява, но тайно от нея се обажда на Джихан и Озан. Близките на Хазал пристигат в дома му, но я оставят да си почине и с лъжливо чувство за сигурност. На сутринта Митхат убеждава Хазал да говори с баща си. Джихан е отстъпил пред Дилара, която го моли да не предава дъщеря им.

Асуман посещава Джандан, която е с Халил – престъпникът, за когото работи. Той я принуждава да работи за него. Асуман й разказва всичко, което става в имението. Джандан записва думите й. Бурхан принуждава Йозкан да стане рекетьор. В замяна му прощава част от дълга. Дениз ги вижда заедно. Притиска тъст си, който му признава всичко. Йомер отива при Джихан и му споделя, че е излъгал Йозкан по молба на Джансу.

Селма започва работа при Харун. Там открива, че той е открил офшорка на името на Хазал. Харун търси начин да помогне на жена си в следващия епизод на „Твоят мой живот”. Напомня на Чаатай колко му дължи. Асуман отива в дома на Джандан. Там я напада Халил.

Дениз и Йозкан отиват заедно при Ведат. Той вади пистолет и само бързата реакция на младежа спасява бащата на Джансу. Дениз обаче прострелва Ведат. Йозкан поема отговорност пред полицията и го арестуват.
Хазал и Митхат от Твоят мой живот
Джихан иска да отведе дъщеря си от имението на Харун. Двамата се скарват тежко. Джихан настанява Хазал в собствен дом. Харун и Дилара се карат, а Дениз търси помощ от тъста, за да помогне на Йозкан.

И Махиде си има начини да си гарантира лоялността си от Чаатай. Джихан и Йълдъръм посещават Йозкан в затвора. Рахми вижда съобщението на Махиде във вестниците. Тя го е пуснала само за да се страхува от нея. Джихан поема издръжката на Кериман и Джан Хашмет, докато мъжът в къщата е зад решетките. Бурхан разбира за случилото се с Ведат. Отива да види арестувания, но той му казва, че младежът е бил там случайно.

Хазал изживява тежки дни и не иска да види Митхат. Срамува се, че е убийца. В момент на изпитание обаче тя получава най-силната подкрепа в „Твоят мой живот”. Митхат й признава любовта си, а баща й я иска отново в компанията.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!